Zamlklé těhotenství?

elius_li
14. říj 2024

Ahoj holky,
Povedlo se mi otěhotnět podle ms 9+4, ale na ultrazvuku těhotenství vypadá mladší.Mela jsem nepravidelné cykly 29-35dni. Minulý týden velikost plodu 5mm, bez srdeční akce. Doktor říkal,že je to 50/50 jestli se objeví. Šla jsem na krev hodnota hcg ve středu odpoledne 8900, a dnešní odběr ráno 6900. Samozřejmě mi řekli,že rozhodující je ultrazvuk ve středu. Ale asi počítat s tím,že je to špatně že?
Nekrvácím, nic mě nebolí, jsem z toho celá nesvá..

vlasta1981
14. říj 2024

@elius_li ahoj . Může a nemusí to nic znamenat . Držím ti palce

elius_li
autor
14. říj 2024

@vlasta1981 děkuju.

klpoiu
14. říj 2024

Asi sama citis, ze to neni v poradku. Snizeni hcg je bohuzel spatne znameni. Pravděpodobně jde o zamlkle těhotenství. Je mi to lito.

elius_li
autor
14. říj 2024

@klpoiu Vzhledem k tomu,že jsem těhotná poprvé až do téhle fáze, po dvou biochemických… tak mám spoustu otázek, a vím,že každá to má jinak.. a taky vím, že tenhle stav neni ideální. Jen jsem chtěla vědět názor někoho jiného 😊

klpoiu
14. říj 2024

@elius_li Pokles hcg a jeste takhle razantní bohuzel nic dobreho neukazuje. I velikost 5mm sedi na 6- 7 tyden. Rozdil velikosti tedy dva tydny. Pri teto velikosti a pri hodnote hcg kterou si mela by srdecni akce byla uz krasna. Je mi to lito. Sama jsem si prosla potratama nezcetne, zamlkle tez. Ale je lepsi smirit se s horším a pak byt treba prekvapena, nez doufat a byt pak zklamana. Drz se. ♥️

elius_li
autor
14. říj 2024

@klpoiu Je to náročné, ale počítám s tím, že to nedopadne…
Moc děkuju! ♥️

misha31
14. říj 2024

Bohuzel, ted jen doufat, ze odejde samo.

elius_li
autor
14. říj 2024

@misha31 začla jsem slabě krvácet, takže je to asi už jasné

klpoiu
14. říj 2024

@elius_li V tomhle pripade je to ta lepsi varianta. Deloha se vyčistí sama, vyhnes se revizi. A pak muzete zalozit znovu a se zdarnym koncem.

vlasta1981
14. říj 2024

@elius_li to mne moc mrzí. Ale budeš mít jak se říká pohnojenou půdu a půjde to jako po másle napříště . Přeji ti aby to šlo rychle a byla jsi brzy šťastná

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru