Dobrý den, prosím o radu. Jsem na samém začátku těhotenství, 4 těhotenské testy pozitivní sílící, den před krvácením druhá čárka silná, 7 dní opožděná ms, nateklá bolavá prsa, bolest zad. Bohužel včera ráno jsem měla tlak v podbřišku a začala jsem krvácet, méně než při ms, ale byla to čistá krev, navečír v ní byly malickate kousky krve a dnes ráno už jen špinění, odpoledne krvácení přestalo úplně, bolest zad a nateklá prsa jsou pořád.
Bojím se ale že šlo a samovolný potrat nebo mimoděložní ? Vůbec nevím, je to normální ? Vpatek jsem objednaná ke gynekologovi ale nevím co.. mohlo se Mimi udržet nebo prostě odešlo? Prosím o radu děkuji
@jirikmaminka no toho se právě bojím..
Ale děkuji snažíme se už přes půl roku a tohle by byl druhý potrat v řadě..snad jen snažit se dál.. uvidím co mi řekněte gynekolog ale přesně tohodle se obávám
My se snažili takhle 7 měsíců a během toho nám to takhle odešlo třikrát.Na počtvrté jsem hned po objevení // dostala Utrogestan a dnes už jsem 27tt. Ono to určitě vyjde 😘 Hlavně klid
jako je to bud anebo, já bych asi do pátku nečekala, múže to znamenat potrat a nemusí, kolegyně měla menstruaci až do 3 měsíce a bylo to v poho, je to u každého dost relativní, u mě to v dubnu značilo samovolný potrat bohužel, ted jsem těhotná znovu 15tt, ale obavy jsou stále.
Jako je možné vše, nejlépe zajít k lékaři. Já jsem při potratu umírala bolestí a krvácela opravdu hodně (půl noci jsem strávila před záchodem na zemi jak mibylo zle... Takže to mohl být nějaký hematom, ale takhle se těžko dá říct 😔 V dalším těhotenství jsem krvácela slabě, později špinila a takhle se to pár dní trochustřídalo a mám zdravou krásnou dcerku. Hematom jsem neměla, akorát velkou cystu...
@vt619 prvni tehu vcestna placenta a paradoxne ani kapka krve, druhe tehu 5+5 spineni, pak nekdy vice, nekdy mene 6+0 kontrola, nic moc nalez, odber krve a hcg 100, 6+2 samovolny potrat, krece v podbrisku ala kontrakce, vzdy a vlnou krve, takove luchnuti, opakovalo se vicekrat behem dne, pak to preslo do krvaceni, bylo to silnejsi nez ms a navic jsem to malicke nejspis i videla, vypadlo na WC. Treti tehu 5+5 opet krvaceni, stejny prubeh 6+0 kontrola, mimi krasne vidktelne i srdecni akce, mudra nasadila ascorutin a vaginalne gynprodyl (progesteron), pozdeji se na utz ukazal hematom, ted mi spinka v postylce skoro 8m miminko
Já teda vždy při každém krvácení okamžitě jela na pohotovost. Nepodceňovala bych to. U nás šlo o vymodlené těhotenství, takže i proto. Klid na lůžku Ascorutin proti krvácení, vždy šlo o hematom.
Děkuji vám moc volala jsem gynekologovi zítra se mám zastavit a uvidíme.
Zdravím holky čtu tady ty vaše příspěvky no a řeším jestli jsem nebo nejsem těhotná. Včera jsem to měla dostat. Ráno jsem začala trochu krvácet, odpoledne a v noci už jen špinění. A dneska ani jedna kapka krve. S tím že minulou středu mi gyndarka řekla že mám krasne vysokou sliznici. Nikdy jsem to tak neměla vždycky mam menstruaci na den přesně a silnou. Teď jsem jen zakrvacela a pak spinila a od rána nic.
@deli_lah
@dendasubaristka Na to by vám mohl odpovědět těhu test, Vysoká sliznice je bud před očekávanou menstruací nebo známka začínajícího těhu-¨.
@jituli84 jj to vím no. Test dnes ráno negativní. Ale jsou to dva dny od toho co jsem to měla dostat což na test může být prý i brzo.
@dendasubaristka Asi je to jak u koho, mě test to odhalil 2 dny před menstruací už
@dendasubaristka Ale může to bejt jak u koho, jedněé paní to test odhalil až po týdnu, taky záleží, kdy byla ovulace
@deli_lah ahoj jak jsi psala s tím špiněním a krvácením že se ti to střídalo měla jsi už v tu dobu pozitivní test? Nebo ne? Díky 🙂
@dendasubaristka Měla, dělala jsem si ho v den očekávané MS. Nedorazila a test pozitivní.. to krvácení bylo slabé a začalo to až asi 5 dní po prvním testu. Já pak šla i déle k doktoru, jak jsem se bála aby zas nebylo něco špatně jak předtím...
@deli_lah díky za odpověď 🙂
@vt619 stalo se mi to stejné. Těhotenství jsem měla už potvrzené i od doktora.
Začali šílené křeče jako při menstruaci, šla jsem na toaletu a dost jsem krvácela. Volala jsem doktorovi a ten mi nařídil klidový režim a začít zavádět utrogestan. Nejhorší bylo, že to bylo v pátek, takže jsem byla v nejistotě celý víkend. Naštěstí krvácení přestalo ještě v ten den večer. No a teď mi tu běhá roční holčička.
@hance89 ja ted mela lehce pozitivni test 2 dny zpozdeni a dnes jsem zacla lehce krvacet ale bojim se ze ro odchazi
@jirikmaminka tak to teď bude buď a nebo 😔 zkusila bych ten klidový režim a zítra navštívit doktora.
Holky tak já nevím co si o tom všem myslet. V úterý minulé jsem to měla dostat. Místo toho přišlo chvilkové krvácení potom už jen špinění. Další den skoro žádné špinění. Ve čtvrtek zase špinění a pak už jen doznívání špinění a od soboty hlen bílý. Do toho mě občas píchá v podbřišku. Včera jsem měla takovou únavu že jsem si musela jít lehnout. A to přes den normálně nespím. Bazální teplota se pořád drží mezi 36,7-36,9. A čípek mám celý cyklus od ovulace jiný než za celou dobu co se snažíme. A dnes test negativní,k tomu mi gyndarka řekla týden před ms že mám vysokou sliznici,takže by přece musela odejit. Ja nikdy zpoždění nemyvam.Zítra jdu na gyndu.
@dendasubaristka nemohlo se jednat o silnejsi pozdejsi ovulku? Nekdy se tehu objevi na testu pozdeji
@priefi no já pořád doufám v to že to tak bude a že jsem v tom. Ale je to celé podivné.
Ahoj holky no takže vzala mi krev na HCG hormon nic tam neviděla. Pry mam tu sliznici pořád stejně vysoko. Pokud nebudu těhotná tak bych to do 10 dnů měla dostat. Pokud ne bude se to řešit.výsledky ve čtvrtek
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nechci vas nejak strasit ale naprosto jstejne jsem to mela ja tento mesic 5 srpna jsem byla 6tt a uplne stejne krvaceni taky cista krev taky jeden den a druhy den spineni a jednalo se o potrat