Holky, mám 8 dní zpoždění. Už jsem zkoušela dva testy a oba dva negativní . . Nikdy jsem tak dlouho zpoždění neměla, cca před 2 týdny myslím, že jsem měla snad i nidaci ( nevím, jen soudím) měla jsem trochu krve na papíru ( cca po dobu 3 dnu) . Kdyby náhodou došlo k uhnizdění, už by byl test pozitivní, ne ? Díky 🙂
nic
Ahoj, ja mam zpozdeni MS 4 dny. Test negativni, ale byl uz teda prosly, pac jsem ho tu mela jiz nekolik let. Tak nevim. Pockam a uvidime. Bricho mam nafoukle jako vzdycky a obcas me i zaboli v podbrisku. 🙏
mam taky spozdeni ale jen den a vcera mi vysli dva testy ze cekame jen carky byli slabe
Já měla první pozitivní test - slabá čárka - devátý den po vynechání MS. Tam třeba se u tebe ještě také objeví 🙂
@iwet91 vydrž ještě týden. To špinění mohla být ovulace,takže těhotenství y se teprve mohlo ukázat za pár dní. Za týden bych zkusila znovu test,případně pak řešit s gynekologem🙂
Já měla ducha v den očekávané ms....
@boule12 Ten stres je možný, hormony jsou hajzlici 🙂 Také držím palce!
@misulinka44 Právě ovulace to nebyla ( myslím?) , ta už proběhla před, a ja po styku za 8 dnu začala špinit 😠 Čert aby se v tom vyznal, dneska je to 6tý den počítala jsem špatně 😖
@iwet91 a tu ovulaci máš potvrzenou lékařem,nebo alespoň opravdu pozitivním testem? Jestli ne,tak mohla být kdykoli..
@misulinka44 Ano, testem a poznám to i podle prsou 🙂 Jen mi nejde do hlavy, že by kdyby náhodou došlo k uhnízdění, tak od uhnizdění za 14 dnu byl test negativní, to už by muselo být nějaké HCG, ne ? 🙄
Já krásně pozitivní test 3 dny před očekávanou MS.
Ahoj holky,jen reaguju pro všechny nedočkavky jak s testem. U mého prvního dítěte byl duch 1den meškání MS kdy cyklus mam 30dni-teď mám 3letou cácoru doma. Druhé těhu 1den před očekávanou MS test Clearblue pozitivní(10týden miminko zemřelo) po vyčištění se mi totálně rozházela ovulace a já ji už nepoznala jako driv,takze když nám doktor dovolil další pokus nechala jsem to náhodě. Teď testovala jsem hned 1den meškání a nic,dalších 5dní pořád nic,břicho nafouklé a jeden den dokonce úplně stejné přiznaky jako MS a nic,ve středu jdu k doktorovi,7den jsem totiž zkusila test znovu a pozitivní. Takze nezoufejte pokud jste par dní po ze nic. Já musela mít plodné dny asi těsně před MS,proto to tak trvalo. Každé těhotenství je jiné
Ahoj holky, tak jak jste na tom? ☺
U me porad nic. Stale nafoukle bricho, obcas pichnuti nebo krec v podbrisku. Dnes navic migrena a pocit na zvraceni. Takze jako bych to mela 😃. Jsem celkove i unavenejsi.
Takze taktika vyckavani vede 😃
holky dva dny spozdeni a dneska kontrolni test a zmizla i ta slaba carka .takze taky vlastne vime houby jestli je nebo ne
@veronika861 Tak cekej s nama 😃😉
Ahoj holky,podavam hlaseni 😃.
Rano jsem si udelala Mamatest a totalne snehobilo.
Zitra to bude tyden, co mam zpozdeni. Pockam jeste a kdyz nedostanu MS ani o vikendu, zkusim jeste jednou TT.
A kdyz nic, tak nevim. Tak se mi zblaznilo telo 😃
A co vy?
@boule12 viš kdy byla ovulace?někdo ji muze mit těsně před MS takze je jeste brzy na test,bude to videt treba za dyl,znám pripady i 14dni a dokonce i pripad-testy nehativní,krev taky a kamaradka byla 2mesice těhu i když doktor z krve rekl ze ne a ani ji nevysetroval,pry se spozdila MS. Dneska má 3leteho kluka. Takze drzim palce a nejázej flintu do zita a hlavne dej pak vedet
@tereza1989 Nn, nevím. Ovulaci nesleduju.
Děkuju za podporu. Uvidíme, co z toho bude a nebude.
Asi mi to bude líto, ale hroutit se z toho nemůžu. Život jde dál. 🙂
P.S.: Taky držím palce! ;)
@boule12 jj cekam
Ahoj holky,
dnes rano se MS dostavila. Pekne hnusna, pac mam krece az do zad a je mi strasne na zvraceni. Nic jsem radsi nejedla, pac jsem musela dojet na schuzku.
No hruuza. Budu si muset vzit prasek.
Drzim vam palce, kocky! ;)
@boule12 u nas bod 0.takze cekacka dale dohani to k silenstvi☹ 5dni po ocekavanej ms .
Dobry den chtela bych se zeptat jaka je sance na otehotneni kdyz sex byl 1-2dny pred ovulaci, ale ihned po sexu jsem sla do sprchy? Myslite ze se zadarilo, zadne priznaky nemam a ms ma dorazit za dva dny. Test negativni. dekuji
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj jen moje zkušenost, ja mela ducha 5 den spozdeni.