Za jak dlouho si můžu udělat těhotenský test?

clare379
1. zář 2015

31.8. jsem měla nechraneny styk, za jak dlouho mi test ukáže, jestli jsem těhotná?Asi je to nepravděpodobné, protože mi v tento den skončila menstruace.Říká se,ze test udělat až po vynechani MS, to mám čekat ještě celý měsíc?

suskina91
1. zář 2015

@clare379 Ano. A je nepravděpodobné, že bys otěhotněla... Plodné dny jsou v době ovulace. Vyloučené to není, ale nepravděpodobné hodně...

mpbk
1. zář 2015

@suskina91 to si nemyslím, že by to bylo tak hodně nepravděpodobné, já jsem z toho ve 14tém týdnu.

pekkaa
1. zář 2015

@clare379 zkus to za 14 dni. pokud jsi trefila ovulaci, tak citlivej test uz bych mel neco ukazat

anonimm
1. zář 2015

Ahoj chtela jsem se optat, myslite ,ze muzu byt tehotna ? Beru platicko a pul v kuse cca pred 2tydny jsem zapomnela si vzit HA jeden den,pote jsem asi 3 dny spinela a sex jsem mela v tento patek...dekuju

anonimm
1. zář 2015

Take me od nedele tlaci v podbrisku ,jako kdybych mela mit MS ale chci dobrat to druhe platicko

vondracek
2. zář 2015

@anonimm Dost nepravděpodobné, tělo by chtělo menstruovat a ty mu v tom hormonama bráníš. ;)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru