Za dva dny po styku dorazila MS. Mohla bych být těhotná?

deneris_targerien
26. říj 2015

Zdravim vás,
prosim mam dotaz. Mela jsem nechraneny pohlavní styk, kdy se pritel do me udelal. Bylo to 2 dny pred MS, ktera mi dnes dorazila. Ten sex byl prave pred 2 dny.
KDybych otehotnela, tak je mozne ze se MS dostavi nebo uz by se io po tech dvou dnech nedostavila.
Uvidim jaka ta MS bude, mozna mi skonci hned nebo bude mit klasicky prubeh,..zajima me jen zda bych mohla byt tehotna? Děkuji za vase postřehy :
Veronika

adelka21
26. říj 2015

Je to jednoduché, MS dorazila, je vysoce pravděpodobné až hraničící s jistotou, že nejsi těhotná 😉

zaludova
26. říj 2015

To jsou dotazy...je to vysoce nepravděpodobné, ale nejsme vědmy....takže si udělejte test 🙂

evulina77
26. říj 2015

ovulace bývá zpravidla 1 za cyklus. Cyklus začíná menstruací a končí před menstruací. Pokud proběhne ovulace a nedojde k oplodnění vajíčka, zhruba za 10-15 dní nastává menstruace. Doba před ovulací může být proměnlivá, ale doba po ovulaci do menstruace bývá zhruba stejná. Pokud menstruace proběhla neotěhotněla si v tom cyklu. ALE spermie můžou v ženském těle přečkat až 10 dní (není to ale moc běžné), spíš se jedná o max 3 dny. Pokud v té době dojde k ovulace, je možné otěhotnět. Ale pokud máš pravidelnou menstruaci, máš přibližně i ve stejné době ovulaci a proto myslím, že je velmi malá pravděpodobnost otěhotnění z toho styku před menstruací.

karlajasmine
26. říj 2015

Je to hodne nepravdepodobny. Doba mezi ovulaci a MS byva zhruba 12-16 dni (u kazde zeny je tato doba jina ale u vsech zen se pohybuje zhruba v tomto rozmezi), takze abys byla tehotna musela bys mit ovulaci 2 dny pred MS, coz je dost velka blbost... takze za me ne, nejsi tehotna 🙂

ve24
26. říj 2015

já jsem otěhotněla právě tři dny před menstruací. Menstruace dorazila normální, ale pak už další měsíc ne.

andelka
26. říj 2015

Otěhotnět před MS se dá jen výjimečně, obecně po třetím dni od ovulace je nepolodné období a to do MS zbývá obvykle aspoň týden.Takže už ten týden před MS je neplodný. Pokud tedy přijde a nebyla ovulace opožděná. Ovulace 3 dny před MS je v podstatě nemožná (tam si myslím, že to muselo být jinak, zajímalo by mě jak a čím byla ovulace určená, jaká byla běžná délka LF v jiných cyklech, zda ta MS byla opravdu MS a ne nidační krvácení apod.) Prostě z toho jak obvykle funguje cyklus, je ovulace dříve než týden před MS, natož pár dní.

pety91
26. říj 2015

To přece není možný otěhotnět několik dní před menstruací - pokud je to ovšem menstruace- t.j. krvácení v síle mnestruace.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru