Ahoj dělala jsem si test kolem 3 hodiny vyšel takto ale asi po hodině my z něho vznikl duch jde vidět ale nechápu proc to mizí myslíte že bych mohla být těhotná? Děkuji za odpovědi
@lilii00 čárka tam je, ale na 14ti denni zpoždění slabá, nechci strašit, ale zašla bych na gynekologii, aby raději koukl, zda to není mimoděložní ☹ asi neni, ale pro jistotu
Já jsem měla dálnice po 14 dnech a bylo to mimoděložní takže to o barvě moc nebude
A hned po vynechání jsi test zkoušela?
Nebo je tohle poprvé co se ti něco na testu ukázalo ?
@luciebelohradska31 nemusí být, ale často u mimoděložního testy nesílí 🙂 samozřejmě to neplatí vždy 🙂
Dělala jsem si testy a byli negativní a až teď pozitivní tak nevím vůbec co si myslet
Mne se objevily dve //, az po trech tydnech zpozdeni. Po 14 dnech jsem mela jeste negativni. 👍
@lilii00 a vis kdy byla ovulace?
@veronikacv takže myslíte že by to mohlo být těhotenství? 😕
@lachtanice86 nevím právě 😕
Ještě zítra ráno si udělám další test tak uvidíme 😕
@lilii00 je to samozrejme mozne 🙂 podle reakce hadam, ze to neni uplne planovane.
Udelejte test rano a podle toho bych volala na gyndu na prohlidku. 🙂
@veronikacv miminko bych už chtěla i manžel ale nějak se nám nedaří snad se zadařilo ale moc tomu nechci věřit 😞ale dekuju moc za odpovědi..
@lilii00 jo tak. Tak to drzim palce. 👍👍
Tak holky vyšel mi duch 😞.. Vůbec nevím co teď mám si jet koupit nějaký ještě jiný test co myslíte?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lilii00 Fotku? 🙂 Jak test uschne, trochu vybledne, proto se má brát výsledek v limitu.