Ahoj holky..
Jak uz sem psala, na kontrole u DR.30.6, mi bylo sdeleno ze mam vysokou sliznici.
11.6, jsem mela ultrazvuk, DR. rekla, ze zmena tam je, a ze ASI vidí gestacni vacek(neco tam videt bylo, shodli se na tom obe DR.)
Tak mi vzali krev na hCG, za dve hodiny mi volali ze těhotenství to není ze tam TÉMĚŘ zadne hCG není, at prijdu na vyvolavacku
ALE.. moje MS koncila 23.5.. nevim co si k tomhle mam myslet, jestli bych neměla zmenit doktorku, protože me zbytečně "nabudila"
Stale si rikam, ze tehu muzu jeste byt, ze je na vsechno jeste brzo..
Tak by me zajimal nazor, co si o tom myslite.. co tam tedy paní doktorky videli? A co to znamena téměř zadne hCG, kdyz je vlastně na všechno hodne brzo?
Pokud by jste byla těhotná tak tehu test bude pozitivní...je?
Zvýšená sliznice je i před MS
MS mam mit az 23.7, takze testovat asi cenu nema..
Pri té prvni kontrole jsem mela po MS, a mela to být obycejna prohlidka..
Ted mi jen rekla, ze změna tam je, a meco videla..ale když byli testy negativní a jak řekla že téměř, tak by me zajimalo, co v deloze videla..
Kdyby viděla gestacni váček tak hCG musí být nad 1000... krev by to ukázala...
Tak se asi prehledla i když to zní blbe...
Pokud byste tehu teď byla tak by to bylo z června a tehu test by měl ukázat
Ale celé mi to zní divně
@lajla vazne, pardon.. mel tam byt šestý mesic a tento.. :D
@lajla
Prave ze je to brzo aby mi to test ukazal a nebo DR neco videla kdyz moje poslední MS byla 23.6 a pokud se nam to podarilo, tak je přece hodne brzo, ne?
Ja to beru tak, ze az bude meskat MS tak teprve bych nad tim premyslela..
S mojí doktorkou tam byla ještě druhá přímo z nemocnice-nevim proč ale obe vysetrovali, a když se na tom shodli, ze tam něco je tak me to zmatlo..
Říkala jsem, ze me posledních 5 hodne boli a pali v zadech, a brisko jako by mela prijit MS, a to mi odpovedela, ze kdyz tam vidi ten váček ze je to normalni.. rikala ze je to uplne malicke a nepatrne..
ajo už čtu ,že ses spletla,že červen. Tak to z tohodle cyklu by ani nemohla poznat případné těhu a z cyklu předtím by se to ukázalo z krve už určitě.
těsně před menstruací a při menstruaci je sliznice nízká, ne ?
a jestli menstruace skončila 23.6, tak 30.6 jsi mohla být v půli cyklu, ovulace? proto vysoká sliznice ? důležitý je termín začátku menstruace a jak dlouhý máš cyklus ..
Dnes ráno byl test negativní ☹ nechápu.. ☹
Tedy, carka tam je, ale mnohem slabší nez ta včera večer:-/
Ahoj,a dělala jsi stejný test?Je možné,že jsi prodělala biochemické těhotenství,proto čárka slábne 😞 Ale možná se pletu,zkus další test.
Zkus test opakovat, někdo může mít hCG vyšší večer. A každý test - značka barví jinak. Držím palce, ať je to jen blbym testem.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Dr bych asi neměnila..oni takhle na začátku nabudí často - bohužel ale - každé 3. těhotenství končí potratem nebo ZT. Dr není schopen na začátku poznat, jak se to bude vyvíjet. Mohlo se jednat o biochemické těhotenství.
Pokud máte ale pochybnosti, nechala bych si udělat ještě jeden test hcg jako samoplátce - udělají Vám to v každé laborce, stojí to cca 250,-. Pokud byste byla těhotná, hladina hcg by měla být rozhodně velmi patrná.