Vysoká sliznice, pozitivní test a na UTZ nic. Dá se vyloučit mimoděložní?

24. srp 2021

Hezky vecer, jsem ted 4+4 a byla jsem si pro potvrzeni tehu u mudr., ale ten na ultrazvuku nic nevidel - jen pry vysokou sliznici, ze je jeste brzy aby bylo neco videt...testy jsem mela pozitivni uz 3 dny pred terminem ms. Uplne jsem se ho zapomnela zeptat, jestli tim ze je vysoka sliznice, tak jestli se da vyloucit mimodelozni? Objednal me zase az 7+2 a jinak mi k tomu nic nerekl a ja se nezeptala 🙈 mate prosim nekdo zkusenost?

klokanka31
24. srp 2021

Podle sliznice nepoznáš mimoděložní. Nezbývá ti nic jiného než čekat, ale zbytečně se nestresuj.

michaelarousova
24. srp 2021

Hlavne takle brzo se k doktorovi nechodi ☺️

autor
24. srp 2021

@michaelarousova ja byla kvuli zamestnani - pracuji na lakovne - redidla, barvy,...

sylvka
24. srp 2021

Proč holky chodíte tak brzy ? Pak jste zbytečné ve stresu. Vem si,že před 20 lety ženský taky dělaly takový profese a děti mají zdravé.🙄

autor
24. srp 2021

@sylvka mame to prave ve smlouve, ze kdyz to zjistime, tak potvrdit k doktorovi a oni nas preradi jinde 🤔

katka9184
24. srp 2021

Šla si opravdu brzy... Já byla na preventivní roční prohlídce, přišla jsem tam s pozitivním testem a pan doktor taky viděl jen vysokou sliznici a řekl, ať se objednám za 3 týdny, pokud to neodejde s MS.
Držím palečky, aby se maličké štěstí drželo 🍀

michaelarousova
24. srp 2021

Chapu chapu ,jenze takle brzo to nepozna ani ten doktor☺️

veronka_123
24. srp 2021

To ze na utz 4+4 nic nevidel je uplne normalni, taky jsem mela pozitivni test uz 9DPO a na prohlidce jsem byla hned v 5tt (ne cilene, vyslo to uplnou nahodou na beznou prohlídku). Dr. me pak objednala na 7tt a to uz bylo i srdicko 🙂 Podle sliznice se mimodelozni vyloucit bohuzel neda. Urcite to ale bude v poradku 🙂

jako_mala_holka
24. srp 2021

To je strašně brzy, ten 8tt bude tak akorát, aby bylo něco vidět

katule1990
24. srp 2021

Takhle brzo nemá vůbec smysl na gyndu chodit, doktor tam nic vidět nemůže. Embryo ani není v týhle době napojený na tvůj krevní oběh, takže je zbytečný teď cokoli řešit. V 7+2 už by těhotenství potvrdit měl.

sylvka
24. srp 2021

Ve smlouvě? To slyším poprvé.samoz.dle zákona tě musí přeřadit, ale logicky ne týden po vynechání ms 😁v každém případě držím palce.

koalahug
30. srp 2024

Pridavam vlastni zkusenost k podobne situaci kdyby to melo jeste nekomu pomoct. Mela jsem pozitivni tehotenske testy a zacala jsem krvacet. Krvacela jsem silne jeden den a bolel me hodne podbrisek, a mela jsem stale pozitivni tt. 4+5 jsem sla k doktorce nevidela nic a hcg bylo 28, sliznice mela myslim 6, rikala ze to bude biochemicke. Nakonec v 6+2 mi v zjistili mimodelozni. Pani doktorka byla uzasna a poznala to prave podle sliznice. Ukazovala mi ji i na obrazku,jak by mela vypadat v pripade tehu a jak vypada ta moje. Poslala me do nemocnice at me vysetri a az tam mi embryo nasli v pravem vejcovodu, jeste ten den jsem sla na sal. Nyni o 5 mesicu pozdeji jsem opet na uplnem zacatku tehotenstvi. Dnes 4+3 byla jsem u doktorky a na ultrazvuku nic nez vysoke sliznice nenasla a rikala mi, ze muzeme vyloucit aapon to mimodelozni, ze u mimodelouniho tak hezky narostla ta sliznice nebyva. Vzhledem k tomu, ze poprve mi mimodelozni diky sliznici odhalila, tak si myslim, ze na sliznici zalezi a pokud je vysoka je to skvele znameni. 🙏

helen_h
30. srp 2024

Ano, chtělo se objednat aspoň 2 týdny po termínu vynechání ms, tohle je opravdu strašně brzo. Jedině si třeba za týden nechat odebrat hcg jako samoplátce a dále se domluvit s dr. kvůli té práci.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru