Ahoj holky prosím o radu včera jsem byla na gynde jsem tři dny po menstruaci a doktoř mi řekl, že mám vysoko děložní sliznici. Poslal mě na hCG testy. Výsledek budu znát v pondělí. Setkala jste se některá s tím ? (Ovulací nepoznám nevim kdy byla. ) Rekl mi že je možnost že jsem těhotná, nebo že jsem těhotná byla ale samovolně potratila ale celý plod neodešel ....
Ano úplně normální menstruaci. Přišla dokonce o tři dny dříve. Byla pouze o den kratší ale to není nic nenormálního.
Zkusila jsis udělat těhotenský test?Pokud bys byla těhotná, měl by to ukázat.Az víš, na čem jsi.
Zkusim zítra
Tak jak dopadl dnešní test?
To ti test moc nepomohl, já tam něco vidím, uvidis co krev.Ty mamatesty jsou na začátku takové nejasne.
Dam vám vědět jak to dopadlo 🙂
Myslím ze nic. Já mam zase 10dni zpoždění a tehu testy negativní takže vůbec nevím co stim na vyvolavacku nechci 😃 mate stim některá zkušenost ?
Necham to ještě tak týden a uvidím . Tehu bych se divila pouzivame kondomy ale kojim ještě a byla jsem ve stresu. Tak uvidím 😃 je cely týden do práce tak tam zkusím zavolat 😃
Me ms vždy přišla tato přišla o tři dny dříve a trvala o dva dny méně ale jinak byla silná a bolestivá jako vždy. Uvidíme co to je
Tak jak dopadla krev? Už víš, čím to bylo?
Ahoj holky krev negativní po skončení následují menstruace mám dorazit na kontrolu. Nevim tedy nic :(
Tak si asi těhotná nebyla.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tak po menstruaci by skutečne mela být sliznice nízká.Jestli je pricinou tehotenstvi, nebo z jakého duvodu zustavává vysoká....to bude muset zjistit tvuj gynekolog.Mela jsi menstruaci normálni intenzity?
@katuna93