Zdravím všechny 🙂 s přítelem se už nějakou dobu snažíme, a včera mi vyšel test takhle.... ale až po limitu. Myslíte, že se to dá brát jako pozitivní test?? Ono totiž do limitu se to celé nějak rozpylo a nebylo nic viset, tak nešlo určit či tam carka je nebo ne. Je to test od Pepino, 10. Jsem 15 DPO a včera to byl první den vynechání menstruace. Myslíte, že to vyšlo nebo spíše falešné pozitivní?? Děkuji všem🙂
Udělej ještě jiný
@lau90 Hlavně vadný, udělej jiný....
@vikysek0987 vadný není.... to jsem zprasila já, jelikož jsem myslela, že má normálně to sklíčko a zdálo se mi, že je to zamlžený, tak jsem do něj rýpla 🙂 jinak to tam bylo normální ta čárka
Ahoj holky,chci se zeptat jsem dnes první den kdy mě měla přijít menstruace chodí mě pravidelně vždy 35,36 DC,dva dny před tím jsem špinila lehce včera a dnes už nic což je divné dělala jsem si test ráno ale je tam podle mě slabá čárka mám ještě počkat ? Nebo už mám počítat s tím že z toho nic nebude...přikládám foto děkuji moc za odpovědi...vím že než jen čekat
@havajanka vyšlo mě to samé, ale před menstruaci (za 6 dny má přijít) ... Mám bolavé prsa a ztmavily se. Křeče podbřišku i na zádech (jak jsou ledviny tak tam)... Tak nevím co mám myslet... Počkám ještě týden jestli nepřijde... Překládám fotky
@princezna19 ahoj mě ta čárka slabá vyšla tři dny před menstruaci teď už mám den zpoždění a začínají nějaké nepatrne příznaky ranní nevolnost hlavně nemám moc na nic chuť....ale uvidím jak to dopadne testovat se chci až to bude týden zpoždění ...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lau90 náznak tam je ale udělej si ještě jeden