Vysazení antikoncepce, MS se nedostavila

kaii
28. pro 2017

Zdravím, mám takový dotaz, koukala jsem se, ale nikde jsem to zde nevyčetla.
Je to 2 měsíce, přesněji 25.10.2017 kdy jsem si vzala poslední prášek HA. MS jsem dostala tak jak jsem měla, jenže další měsíc at. 26.11.2017 jsem měla dostat MS už bez HA, ale nedostavila se. Říkala jsem si, že to je normální po vysazení HA. Těhu test jsem si dělala cca v půlce prosince, vyšel negativní. Jenže po týdnu co jsem si ho dělala mě začali bolet bradavky, jsou citlivé na dotek, bolí. Podbříšek mě občas mírně pobolívá. Má otázka zní, mám koupit TT, nebo ještě počkat (že by to mohla být MS). S přítelem máme sex bez ochrany o miminko se snažíme.
Děkuji za rady, případně stejné zkušenosti 🙂

rosvel
28. pro 2017

@kaii kup si test já taky otěhotněla hned po vysazení HA. Teď sice sedím u doktora a čekám jak vše dopadne, ale i tak mohla si otěhotnět později než myslíš test ti to ukáže 14dni po styku. Spolehlivě...

jaaaninda
28. pro 2017

Ovulace mohla být později a těhotná být můžeš.. Ale nikdo ti to s jistotou nepoví. Pokud ms nepřijde, udělej si tt znovu 🙂

kaii
autor
19. únor 2018

Děkuji, za tipy jsme v 11tt.... 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru