Vysazení antikoncepce a brzké těhotenství

nikiwi99
4. pro 2021

Zdravím. Chtěla jsem se zeptat. Vysadila jsem HA a cca 2 měsíce na to jsem dostala menstruaci (možná dříve) trvala obvyklých 5 dnů. Následně jsem cekala ze teď 4. 12 se dostaví znova a nic. Dělala jsem si těhotenský test a negativní. Nevím zda je brzy na test ci ne. Měla jste z vás někdy podobný problem? Děkuji moc za rady. 🙂
Samozřejmě navštívím Dr.

nikolite
4. pro 2021

Po vysazení antikoncepce jsem měla nepravidelnou mestruaci víc jak půl roku. Pak se to ustálilo. Po vysazení to je to běžné.

nikiwi99
autor
4. pro 2021

@nikolite mě jde právě o to ze se snažíme o mimi a nějak teď nevím když se to zase nedostavilo

teress1215
4. pro 2021

@nikiwi99 souhlasím, někomu vysazeni antikoncepce rozhazi cyklus 😊

littlebee124
4. pro 2021

@nikiwi99 No moje zkušenost je taková: vysadila sem v únoru po 11 letech antikoncepci, přišla MS normálně jako bych měla pauzu a další byla po 33 dnech, potom po 30 a pak dlouho nic a poslední MS byla 12.4, těhotenský test negativní, také sme se rovnou snažili, cely květen sem čekala a nic, ještě 29.5 sem si nechala nabrala hcg a negativní, byla sem i na gynde 3.6, kde doktorka rekla, ze vidí nízkou sliznici a není náznak ano těhotenství a ani blížící se MS, ať sem v klidu, ze telo ma nárok se srovnat i půl roku. Tak sem to neřešila s tím, ze do září je času dost a nechám telo být. No tyden na to me začalo bolet břicho a ja nadsena, ze to konečně po takové době dostanu a nic, udělala sem si ovulacni test, ze to mohla být ovulace a ten byl pozitivní a to cele dbá dny 😀 no ve finále sem se 10.6 nechala nabrat na hcg znovu, tyden po návštěvě na gynde a ejhle sem zjistila, ze sem těhotná😀
Takže to jen můj příběh. Takže vynechání muze značit cokoliv. 🙏🏻

nikiwi99
autor
4. pro 2021

@littlebee124 Ježíš tak to je uppne super,to je jako něco podobný jak mám já. Ale já to po 2 měsících dostala a teď už nic. Přitom jsem to už měla dostat přes 4 dny. Ale chápu he to je asi rozházené. Já jen nevím jestli mám zkoušet test a nebo cekat na další měsíc jestli přijde menstruace a nebo dr.. Jsem tak trochu už zoufalá. Některé slečny jsou těhotné téměř okamžitě a já nevím co se děje.. :D

nikiwi99
autor
4. pro 2021

@teress1215 rozumím.. Takže prostě cekat:(

lilian2111
4. pro 2021

Mě trvalo rok než se tělo nastartovalo. Nevíš jestli chodí ovulace, nic, ještě je to chvilka. Pokud je tt negativní, dej tělu čas se srovnat. 😌

nikiwi99
autor
4. pro 2021

@lilian2111 dekujuu❤️snad ano.. Jen mě to trochu děsí i stve.. Ze se snažím a tak a přijde a pak nepřijde menstruace a nic.. Ale bolí mě levé prso a ty výtoky,taky nejsou příjemné..ale dekuji moc🙂

teress1215
4. pro 2021

@nikiwi99 ano čekat 🤷🏼‍♀️ Mě se třeba ms po vysazeni srovnala hned ale každý to ma jinak 😊

stockib
6. pro 2021

@nikiwi99 Já před X lety vysadila antikoncepci, protože jsem nikoho neměla, menstruace chodila chvíli celkem fajn, pak jsem začala s novým přítelem, měli jsme vždycky jen přerušovaný styk a najednou jsem to 2 měsíce nedostala. 😅 Miminko jsem nechtěla, takže jsem letěla na gyndu, testy taky negativní, tam samozřejmě nic nezjistili, tak jsem si nechala napsat antikoncepci znovu. Zkrátka mi to vynechalo asi taky kvůli vysazení antiny, přitom už to bylo chvíli a předtím v pohodě. 😀

limali
6. pro 2021

@nikiwi99 u prvého tehotenstva som po vysadení a po 1 mesiaci MS nedostala, otehotnela som aj napriek tomu hneď ten druhý cyklus. Opäť som AH vysadila toto leto a trvalo 3 mesiace než sa telo naštartovalo a dĺžka cyklu sa predĺžila o 10 dní. Otehotnela som hneď na prvý pokus, keď sme sa pokúsili. Držím palce 🙂

nikiwi99
autor
6. pro 2021

@limali dekujuu snad to vyjde.

nikiwi99
autor
6. pro 2021

@stockib já to po vysazení dostala za 3 měsíce a měla jsem jsem to normálně 5 dní,a teď už zase nic😏6 dní jakože zpoždění.. Jde mi to jestli již k dr nebo cekat.. Teď nevím tedy jak mám ty plodné dny a tak:D

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru