Dobrý den,
vím, že se to tady omílá dokola, ale rozhodli jsme se, že se pokusíme s přítelem o miminko. Před měsícem jsem skončila s HA a několikrát jsme spolu spali 😉, tento týden mě měl přijít menzes, ale doteď se nedostavil. Mám jen průhledný výtok, bolesti v kříži, bolest hlavy a pobolívání v podbřišku v okolí vaječníků (jako kdyby ta mrška měla přijít). Chtěla bych se teda zeptat jestli si mám za týden udělat test nebo je to brzo když teprve před měsícem jsem skončila s HA? Děkuji
děkuji, jsem nerozhodná ☹
@verunczee proc nerozhodna? Jestli uz jsi to mela dostat, bud zkus test nebo jeste pockej...ale az to bude vic nez 35 dni,tak bych asi vyrazila k dr.na vyvolani...dost mozna bude delsi dobu trvat,nez se ti to srovna,to je caste.
Ahoj holky,mela bych takovou otazku. Slysela jsem ze kdyz chci zjistit z krve tehotenstvi tak staci zajit do laborky a tak me za nejaky poplatek zjisti hladinu HCG? Je to pravda? Dekuji predem za odpoved
@veronkama fiha,3 mesice? A co test?
@iwet91 beres mi to z ruky 😉
Tak test jsem si dělala..a je negativní tož nevím ☹
díky asi se tam na příští týden objednám pokud bude místo :D
já když jsem vysadila HA, tak jsem MS neměla taky tři měsíce,pak jsem musela na vyvolání, a ještě i několikrát po tom, trvalo mi rok než se mi to srovnalo
@padme7 mne taky,proto jsem to tady i psala,ale mam pocit,ze se jim to moc nechce cist 🙂,ale je to bohuzel tak. Moc nechapu tyhlety cachry-chci dite,menzes nemam,test negativni,ale k doktorovi radsi nepujdu...
No je to tam !! 😉 gratuluju 🙂 este bych treba zitra zkusila ten druhy...ale myslim, ze se zadarilo 🙂
Já jsem z toho úplně roztřesená že se mi tomu ani nechce věřit 🙂
@aqualech to si piš, že to tam je 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
přesně jak píšeš, milion diskuzí na tohle téma a stejně se zakládají pořád nový 😀 Takže opět stejná odpověď , udělej si test a budeš vidět .Klapnout to mohlo a nemuselo 😉