Vynechání menstruace. Čím by to mohlo být?

andrejs002
4. črc 2022

Dobrý den, poprosila bych o radu. 1.7. jsem měla dostat MS. Dnes je to ale 4 den kdy ji nemám. Většinou se mi zpozdí o 1 max 2 dny. Žádné příznaky až na nafouknuté bříško a větší akné jsem neměla. Dneska ráno jsem si dělala těhu test od pepina a byl negativní. Nedalo mi to, včera jsem si dělala navečer ten samý test, co dneska ráno a teďka odpo jsem si všimla že je tam duch, je to po limitu, takže asi nic. Léky žádné pravidelně neberu a ani antibiotika jsem teďka neměla. V práci jsem teďka byla 4 dny a docela v časovém stresu, ale nevím jestli to je důvodem. V pátek 1.7. mi také bylo v práci zle od žaludku, ale nakonec to byl jen střevní problém. S přítelem jsme měli 30.6 pohlavní styk tak mě napadlo jestli se to nemůže opozdit kvůli tomu, ale už jsou to 4 dny. Né že bych otěhotněla 30.6 to je blbost, ale jestli se to kvůli tomu nemohlo oddálit. Dneska bříško trochu splasklo, tak nevím. Přemýšlím nad návštěvou gynekologa, ale nestalo se někomu něco podobného?

jjasmina
4. črc 2022

@andrejs002 2x se mi stalo, že ms prostě nepřišla a šla jsem na injejci nebo přišla 13. Nebo 14. Den, někdy se to stane a nemusí jít o těhotenství

tasimia
Autor odpověď smazal
Zobraz
vikysek0987
4. črc 2022

@andrejs002 Styk mi naopak kolikrát MS vyvolal....Mohla jsi mít později ovulaci, tudíž se i MS zpozdí.....

europa00
4. črc 2022

@andrejs002 Ha ti nevím včerejší test nás normálně pozitivní na těhotenství teď pokud to není nějaký fkek na fotce, na dnešním už skoro nic nevidím. Muže se jedna o biochemické těhotenství. Raději vYch zasla na gyndu vždy by se mělo vyloučit mimodelozni a Psk čekat jestli se sama spustí menses.

andrejs002
autor
4. črc 2022

@europa00 Na gyndě jsem byla radši dneska, udělal v. ultrazvuk a nic neviděl, že pokud tam těhu bude nebo ne tak je prý moc brzy aby to viděl. Vypsal mi žádanku na krev takže po svátcích jdu na odběr, ještě také možnost že MS přijde. Ale jak říkám, tohle se mi ještě nikdy nestalo aby se mi o tolik opozdila

europa00
4. črc 2022

@andrejs002 no podle tvých testu probíhá nějaké těhotenství nejspíše ale zamlkle, nejlépe aby se to spustila menses a odešlo to samo. Na prosperující teho to dle slabnouciho testu ještě u opozdene menses nevypadá. Držím palce ať to dopadne co nejlépe

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru