Ahoj, prosím můžete mi říct vaše zkušenosti, test už by byl po zpoždění 9 dnů jasně pozitivní že? Vidíte některá taky slabé čárky?
Já vidím možná na 3. odspodu... Ale třeba vidím špatně 😅🤨 každopádně klidně může být. Měla jsem to tak u prvního dítěte. Neseděla ovulace 🙂
@nikoulinka Jde o to,že beru HA, ovulaci jsem měla mít podle aplikace 27.7. jenže jsem během měsíce asi 2x zapomněla vzít prášek, a teď mi menzes mešká no.. byla bych i tak moc ráda, kdyby to vyšlo. Tak snad máte pravdu. 💕
Slabá čárka je malinko na 9 dní zpoždění je to málo asi byla ovulace později testovala bych dal
Aplikace je na dvě věci ovulace podle ní nejde se řídit
Při HAK ovulaci nemáš ale jelikož si zapomněla užít 2 pilulky tak nastat mohla. Každopádně určitě ne podle kalendáře, protože máš umělý cyklus
Testy jsou negativní, čárku vidím jen na 3 od spodu. Zkus otestovat později
Vzdyt pri ha ovulaci nemas. Ono teoreticky se mohlo zacit neco dit, kdyz jsi zapomnela dvakrat prasky. To by ale ta ovulace byla pozdeji. Proto v letaku je, ze kdyz zapomenes vzit si prasek, tak se krome 2. tydne, mas jeste nejakou dobu chranit jinak. Kdyz zapomenes vzit vic, tak pakjeste delsi dobu. Ale spis to vidim, ze sis to pekne rozhodila.
Pri HA se nemuzes ridit aplikaci.
Ja na 3.odspodu ducha vidím.osobne bych zašla na krev.jinak HA by se měla brát +- stejná hodina,ne dřív ne později než 1 hodina a kdyžtak se chránit i jinak.svagrova si nevzala taky 2 prášky a bum, mají 4 letou slečnu
Aplikaci bych se neridila,tělo není program
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Vidím, možná pozdější ovulace?