Ahojky, všude cítím cigaretový kouř,mohu být těhotná?Jsem 3 tydny po menstruaci a o miminko se snažíme,ale kdyz jdu googlit tak se dočítám jen o nadorech,takze jsem uz prestala cist.Radeji bych brala to tehu.Diky Žouzalka
@zouzalka1982 Z toho, že cítíš cigaretový kouř, bych rozhodně nevyvozovala žádné závěry, ani o těhotenství ani o nádoru. Počkej do předpokládané menstruace, když ji nedostaneš, udělej si těhotenský test. A když bude negativní a nepřejde to, zajdi si k lékaři.
Me zase 2-3 dny po ovulaci zacala bolet prsa, bradavek se nemuzu skoro dotknout, je to strasne neprijemne... ale snazim se nemyslet na to, ze bych byla tehotna, abych pak nebyla zklamana - uz zase... vydrz aspon par dni, idealne do predpokladane dalsi menstruace a pak udelej test... z vlastnich zkusenosti vim, ze je mozne si spoustu veci vsugerovat... drzim palce
@jako_mala_holka ahoj, no nevím, ale u mě byl třeba přesně tohle příznak těhotenství 😉 za pár dní mám termín ☺️ tak držím palce aby to vyšlo
@hasara33 jaaj, ja se fakt snazim to zatim neresit... pul roku se nam nedari a ja jsem na prasky, tak to zkousim ignorovat😅 uz jsem jednou mela i ducha na tt, ale nic to nebylo, to jsem i obrecela... tak uvidime a kazdopadne dekuju 🍀
@jako_mala_holka rozumím ti, my se snažili rok a půl, za tu dobu jsem našla také ducha, asi třikrát, ale nic z toho nebylo... takže když pak přišel tenhle příznak tak jsem sama sebe také pořád přesvědčovala, že to nic neznamená no a ejhle, znamenalo 😀 moc přeji aby to vyšlo, chápu dobře, jak se cítíš ☺️
@hasara33 a mela jsi to takhle brzy po ovulaci? Ja jsem prave teprv tak 3, max 4 dny po ni, a boli me to od vcerejska
@jako_mala_holka ano přesně takhle jak to popisuješ 😉 bolely mě prsa a hlavně teda bradavky pár dní před ovulací, pak s ovulací to přešlo a pak taky tak nějak ty 3 dny po ovulaci to opět začalo a bolely čím dál více ...nakonec mi to nedalo a 2 dny před termínem MS jsem si udělala test (abych sama sebe přesvědčila, že to nic neznamená 😀) a objevila se slabší, druhá čárka 😀😊
@hasara33 jaaj tak to by byl krasny darek k 10. vyroci 😀🐙
@jako_mala_holka tak doufejme, že bude 😀😊 kdyžtak informuj 😉
Urcite 🙂
Ahoj holky,
Poslední ms jsem měla 14.-17.9. Cyklus mám zhruba 25dni.
26.9. Jsem si ráno na WC všimla, že mám hnědorůžový výtok, ale jen na papíře při utirani.. Během dopoledne to bylo pryč.. Den na to mě začal bolet podbrisek.. Už jsou to skoro 4dny co ho cítím.. Pocit jako kdyby měla přijít ms.. Ale podle všeho mám mít ms až za 9 dní..
Myslíte že by se mohlo jednat o těhotenství?
Děkuji vám 🙂
@hanka858 ahoj, me to prijde mozna spis jako ovulace... nebo tu vis, kdy jsi mela?
@jako_mala_holka nikdy jsem takhle ovulaci necítila a už vůbec ne, že bych měla nějaký spineni.. 21. 9. Jsem měla vytok, spíš hlenovej..
Myslela jsem, že by to uhnizdovani mohlo být 🙂
@hanka858 mozne je vsechno, ale jestli si nedelas ovulacni testy, tak ti to tady asi nikdo nerekne, co to bylo nebo nebylo... takze vydrz a pak udelej tehotensky test...
@hanka858 jinak ja jsem taky spinila pri ovulaci jen jednou v zivote, nikdy predtim ani potom se mi to nestalo... a neznamenalo to nic... ale ja si delala ovulacni testy, takze vim, ze to ovulace byla
@ivetahrbkova bohuzel nic nevidim
@ivetahrbkova bohužel, nic tam nevidím
@jako_mala_holka tak uvidím 🙂 děkuji 😍
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
tak pockej jeste tyden a zkus tehotensky test... vestirnu zde pravdepodobne nikdo neprovozuje🙂