Hezký den, je tam duch? Dnes jsem 10 den po ovulaci a test je dělaný z odpolední moči.
@aurelie34 Dušík je vidět hezky, jen tak dál 🍀
Ano,je tam duch. Držím palce. Ať sílí.🍀
@aurelie34 ano vidim krasne i bez zvetseni mnoho stesti a at je vse v naprostem.poradku
Vidim, ale mozna jsem si to i vsugerovala. Ja mela 10dpo silnejsi carku, byla viditelna
@makronka222 jak se to fotí, tak to není tak vidět. Já ji vidím dobře. Každý má HCG jinak silné, tak že je možné že vy jste ji měla silnější. Zítra ráno zkusím z ranní moči.
@makronka222 já jsem měla, tak ostatní musí mít taky takovou? Ale no tak..
Vidím, ale myslím, že je ještě dost brzo na to se radovat. Moc držím palce 🙂
@aurelie34 VIdím, gratuluju a držím palce 🙂. Můžu se zeptat, jak moc špatný spermiogram byl? Měli jste špatné výsledky opakovaně? Jak dlouho jste se snažili? Manžel má taky hodně špatné výsledky, za 2 roky se nám zezadařilo ani jednou...
@katule1990 hodně špatný. Měl pouze 300 000 spermií na ml (má být 15 mil). Také jsme měli špatnou pohyblivost. Progresivně pohyblivých 0%, málo pohyblivých 20 %. Zbytek mrtvé nebo nepohyblivé. Jedinou morfologii měl v normě. Manžel je ale po rakovině varlete před 2 lety. Tak že proto ty špatné výsledky. Nasadili jsme kotvičnik, selzink, Macu, a 2 sáčky folanrolu denně. S tím že jsme měli jít v červenci na kontrolní spemio a pokud by nebylo zlepší tak jedině umělé oplodnění. Doktor nam řekl že s takovým spermiogramem nejde otěhotnět přirozeně. Nevím co pomohlo, možná to je zázrak. Tak snad to dobře dopadne.
@aurelie34 Tak to je opravdu zázrak 😍, moc držím palce ❤. Manžel byl na spermiogramu několikrát a množství bylo od 0,5 mil/mil do 8 mil/mil, takže taky málo. Pohyblivost taky snížená, ale jen mírně pod normou, morfologie 2-4 %. Vitamíny a další věci už bere dlouho, po nemoci není, je sportovec, nekouří, nepije, tak už moc nemáme, jak tomu pomoct. Ale když vidím, že to někomu může dopadnout i se špatnými výsledky, tak mi to dává naději, že zázraky se ději 🙂.
Taky vidím. 🤩
Noo tady je to uz videt hezky. Uvidis po kontrole na gynde.
Jo..už jsem přečetla, gratuluji
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jo, tmavě modrou 😂