Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat kdo už mě s testy hodně zkušenosti ja jsem teprve nejako na začátku :D minuly mesis mi den po vynechání MS na testu se ukázalo menší dusík za dva dny jsem zkoušela další a byl o něco viditelný. Ale pak přišla MS. Byla jsem Na gynekologii kdy mě řekla ze šlo o biochemické těhotenství. Ovulaci bohužel zatím nevím kdy ji mám ale začnu od příštího měsíce si měřit bazalni teplotu. Ale teď mám 6dni do MS a dneska jsem si ráno dělala jen tak test a připadá mě ze tam trosku něco jde vidět. Možná ze už jsem asi vykoukana :D vím ze se nemá testovat před MS,ale mě teď nejako mravenci v prsou a to nemám obvyklý.Predem děkuji a omluvte kdyžtak v textu nějaký chyby atd píšu z mobilu 🙂
Také nic nevidím
Nic nevidím 🤷♀️
To nahoře jsou nehty? :-O
Jinak nevidím nic.
Ale i tak vám děkuji 🙂 uvidím jestli přijde MS kdyžtak jsi udělám druhy kolo testování :D
@dides45 nevidim nic. Bohuzel...
To snad vidíte sama ne, že tam nic není 🙈
Znám případy kdy ženy byly těhotné pár měsíců a menses měly pravidelně ale teda nevím zda to má vliv na kvalitu testu
@dides45 nevidím důvod testovat před menstruaci. Na druhé straně, pokud chcete mít jistotu, jestli jste/nejste těhotná, tak výsledek testu cca 14dnu od ovulacex, resp. 29.den cyklu je pro většinu žen dostačující a jasný. Z toho důvodu všechno, co testy ukážou před menstruaci bychom brala s rezervou.
@zubina slabého dušika tam vidím, ale mně mamatest ukázal už po dvouch dnech zpoždění ukázal pomalu už dálnici. Tak zkus ráno
@lulavasky Ty laciné testy úplně bohatě stačí. Co si myslíš, že je v tom digitálu, biochemická laboratoř a mikroPC z Pentagonu? Ne. Jsou tam úplně stejné papírky a stejné čárky. Jen jejich intenzitu nevyhodnocuje tvůj zrak, ale čidlo, které ji pak zobrazí na displeji jako 1-2, 2-3, 3+ 🙂
@gagusza Jj, je tam. Držím palce 🙂
@sudylichozrout Děkuji 🙂 ja teda taky doufam ze to tak je .. 🙂 testovala jsem vcera. Jen dotaz na gyndu tak az 4-5 tydnu ze ? je to jinak zbytecne brzo ?
Na té poslední fotce něco maličko vidím 🙂 Držím palečky
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nevidím vůbec nic.