Vidíte tam něco?

monyscerna
12. led 2023

Vidíte něco? Mám 5 dnů do MS.. Vim, že je brzo ale cítím nějak jinak než normálně tak jsem to zkusila... Původně jsem chtěla těsto ať až v den MS.. Což bude v úterý 🙈☘️

klchudik
12. led 2023

Nic 🤷

renat23
12. led 2023

@monyscerna většinou vidím vsude ale tady vážně nic, bud zkoušet dál nebo počkat na MS. Hodně štěstí 🍀🍀🍀

hasara33
12. led 2023

@monyscerna já možná nějaký hodně pidi stínek vidím 🤔 ale jak už bylo řečeno, ještě je brzo, takže nevěš hlavu a zkus to třeba za dva dny 😉 to už by se něco ukázat mělo 🍀 hodně štěstí 🍀🍀

lencaa11
12. led 2023

@monyscerna zatím nic uvidíte v den Ms

jjasmina
12. led 2023

@monyscerna negat test, ale je mic brzy

lenickakl
12. led 2023

Ne

monyscerna
autor
12. led 2023

@hasara33 on jde vidět líp než na fotce ale je fakt úplně pidi 👻🙏 zkusila jsem to vyfotit líp 😀 uvidíme za dva dny snad bude silit 🙏🙏

lencaa11
12. led 2023

@monyscerna držím palce ☘️☘️👻

monyscerna
autor
12. led 2023

@lencaa11 děkuji 🙂

hasara33
12. led 2023

@monyscerna jo teď ho vidím mnohem lépe 😉 vypadá to nadějně, tak uvidíme 🍀🍀 držím 👍 a dej vědět, jak to vypadá dál 😉

monyscerna
autor
12. led 2023

@hasara33 děkuji 🤗🙏 dám vědět 🙂

ivetahruba
Autor odpověď smazal
Zobraz
jjasmina
13. led 2023

@ivetahruba já vidím negat test

lencaa11
13. led 2023

@ivetahruba negativní

hasara33
13. led 2023

@ivetahruba já tam teda ducha vidím 🤷‍♀️ ale jelikož nepíšeš ani v jaké fázi cyklu si, tak těžko lze dělat nějaké závěry

monyscerna
autor
14. led 2023

@hasara33 dneska jsem 28 den cyklu, ale vím že jsem měla ovulaci posunuto o 2 dny to mám potvrzení testem 😊 cyklus mám 30-32 dnů... takze je dost možný že nějaký viditelný dusík se může objevit až v den MS nebo později?

hasara33
14. led 2023

@monyscerna a test si zkoušela? Měl by tam být vidět alespoň malý progres od minulého testování 🤷‍♀️

monyscerna
autor
14. led 2023

@hasara33 nakonec jsem si ho udělala nevím možná tam nějaký malý progrese je 🙏🤷‍♀️ co myslíš? Já tam dusík? 👻🙏☘️

hasara33
14. led 2023

@monyscerna řekla bych, že tam progres je, takže rozhodně to vidím nadějně 🤩🤩 zkus zase za dva dny pokud se nedostaví ms 🍀🍀

monyscerna
autor
14. led 2023

@hasara33 tak jsem ráda že to vidis i ty a nejsem slepá 😀🙏 každopádně zkusím zase za 2 nebo 3 dny a uvidím 🙏 doufám že bude silit ☘️☘️😊

hasara33
14. led 2023

@monyscerna držím palce 👍👍🍀😊😊

nasemiminko22
16. led 2023

super, držím palce 🙂, mám teď podobné duchy, i když u mne proběhla nějaká jako by MS, tak nevím, zda z toho něco vůbec může být

hasara33
16. led 2023

@monyscerna ahoj, tak jak to s tebou vypadá? 😉

monyscerna
autor
17. led 2023

@hasara33 ahoj no dnes v den MS takhle tak nevím 🤷‍♀️ ale nevím zda ta aplikace mě to ukazuje správně, nevím když byla ovolace o dva dny později tak asi i měsíčky přijdou později? Mě to přijde furt stejný žádná změna 🤷‍♀️😒 test dělaný dnes ráno..

lencaa11
17. led 2023

@monyscerna podle aplikace se ovulace nedá řídit tělo si jede po svém něco tam je ale stále jen 👻 udělat TT za dva ,tři dny ...

monyscerna
autor
17. led 2023

@lencaa11 jasně no tak uvidím co z toho bude 🤷‍♀️ snad bude o něco silnejsi za 2 dny 🙏☘️ mě spíš znepokojuje že už několik dní po sobě je to furt stejný, všude čtu že to má silit a já furt nic 😀🙈

monyscerna
autor
17. led 2023

@lencaa11
@hasara33
Jen pro srovnání horní test dělaný 15.1 a spodní dneska 🤷‍♀️🙏👻

lencaa11
17. led 2023

@monyscerna
@monyscerna rozdíl tam je vidět ale ještě to chce čas ☘️☘️😉

monyscerna
autor
17. led 2023

@lencaa11 no tak snad ☘️☘️

hasara33
17. led 2023

@monyscerna přesně jak je řečeno výše 😉 chce to ještě čas, ale progres tam je to každopádně 🍀🍀👍👍

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru