Ještě to zkusím tady.
Ahoj, holky vidíte tam prosím něco. Jsem 6 měsíců po porodu a cítila jsem se nějak zvláštně, tak jsem si udělala test a cosi tam vykouklo. Doufám že si to jenom vsugerovala. Děkuji🙏🏻 když jsem otěhotněla s malou měla jsem na začátku taky tohle. Ještě doplním, neplánujeme miminko. Chceme se plně věnovat malé.
@lencaa11 ano neplánujeme, když se to potvrdi tak si miminko 100% necháme! Jen se ptám abych se ujistila🙂 děkuji
@anonymni123kj123 řekla bych negativní
@anonymni123kj123 a já tam něco vidím
@barulina vyfotila jsem ještě jednou, počkáme a uvidíme❤️
@anonymni123kj123 tak to je negativní vyzkoušet další dny TT a uvidíte ...
@lencaa11 ano🙂
@anonymni123kj123 ja vidím na všech a nejlépe na té poslední fotce. Chce to testovat dál 😉
Nič keď je vidno netreba filtre ale ani na nich nič nevidím
Naživo to jde vidět o hodně lépe, jen nejsem schopná to poradně vyfotit. 🙂
@renat23 budu ☺️děkuji
@anonymni123kj123 dobrý den, něco určitě vidím, ale to stejné mi několikrát vyšlo také a těhotenství to nebylo, za pár dní další test a uvidíte, ale to Vám určitě radit nemusím 😊
@adruska27 dobrý den, děkuji za názor. Zkusím další den a uvidíme. Potřebovala jsem se ujistit, jestli jsem blázen.🙂
Negativní, zkuste zopakovat za 2 dny
@anonymni123kj123 negat
@barunkiss děkuji zkusím ☺️
@anonymni123kj123 jak to vypadá s TT?
@lencaa11 na testu slabý růžový duch, uvidíme další dny☺️
@anonymni123kj123 tak uvidíte další dny TT a máte foto tt ?
@lencaa11 mám, ale nejde to absolutně vidět jako na živo🙄
@anonymni123kj123 za mě jsi tehotna
@anonymni123kj123 tady je stín 👻 tak uvidíte jak bude dál TT vypadat ..
@anonymni123kj123 vypadá to pozitivně ten testík, jak píší všichni, další dny se uvidí 😁
Dekujii❤️ myslíte ze by to už ukázal digi?❤️
@anonymni123kj123 ještě bych počkala na Digi pár dní test ještě není čárka úplně
@anonymni123kj123 záleží s jakou citlivostí, digi jsou i od clearblue 10, ten by MOŽNÁ ukázal, ale 25 asi ještě ne, těžko říct no, jak usoudíte 🤍
@adruska27 mám doma 25, tak to ještě počkám☺️
Holky ještě, nedělají testy livsane duchy? :(
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@anonymni123kj123 stin možná ryska ale nic pozitivního (když neplánují dítě trochu to doma řeším )