Ahoj včera jsem si dělala test (7dni ) před ms , vím ze je to moc brzo , ale od včera mě hodně bolí prsa tak jsem to chtěla jen tak zkusit. A přijde mi ze tam něco úplně skoro neviditelného vidím , ale nevím jestli si to třeba jen nenamlouvam. Proto by mě zajímalo jestli vy něco vidíte nebo ne. Předem děkuji 😊
@simonkapl Já nevidím lautr nic. Dej tomu ten týden, ať si nedělás zbytečné naděje. To zklamání v podobě přicházející MS je pak zbytečně tryznive.
Ja tam neco vidim,ale musi silit 🙂
Udělej ho zitra a budeš vedet vic..
Ahoj, já teda vidím. Byla jsem na tom totiž úplně stejně. Já si dokonce dělala test 10 dni před ms a taky to bylo sotva vidět a spis více lidi psalo ze nevidí ale byl tam a každým dnes čárka sílila a dnes jsem desátý týden 🙂 do komentářů ti pošlu mě testy a jak šel čas.
@lucijee95 měla jsem to úplně stejně 🤭
@simonkapl vidím ho tam
Slysela jsem,ze hcg stoupa pred ms bezne. Proto by se melo testovat az po terminu ms. Ja tam teda nevidim nic, nikde. Ale taky nejsem lovec duchu...
Vydrž po termínu, pak už nebudeš muset lovit duchy 🙂
@mimisef já chápu, že je někdo nedočkavý, ale já si dělala test až týden po vynechání MS abych měla jistotu 😊 před ní mi to přijde jen jako zbytečně vyhozené peníze 😏
@alkuska pletes se. hCG i v tele netehotne zeny pritomno je a pred menstruaci hladina opravdu stoupa. I proto se pocita laborka jako pozitivni az od 10 jednotek.
@sudylichozrout ok, máš pravdu, moje chyba.
@alkuska v pohode, nic se nedeje 🙂
@sudylichozrout Hele nedalo mi to a ještě jsem to teď dohledávala (protože si to nabeton ze školy pamatuju jinak) a jestli tě to nějak víc zajímá... jedná se o molekulu podobnou hcg, ne uplně 100% totožnou s placentárním hcg. Oblbnout test to samozřejmě může, je to chemicky hodně podobné a často se to v textech normálně zaměňuje, ale prý se to strukturálně podobá spíš LH než "pravému" hcg, takže se tomu v těch nejodbornějších kruzích říká "hcg-like hormone". A jeho hladiny soupají s věkem ženy, hlavně po menopauze, tam už by to mohlo ty testy barvit pravidelně, kdyby si je dotyčné starší dámy dělaly 😂
@mimisef vidím, držím pěsti, ať sílí 🙂
@alkuska jo, tak zas dik ja 🙂
@oveckaluky děkuji akorát má ms asi přijde dnes spinim, zřejmě dorazí o 10 dní dřív :(
@mimisef ještě to nevzdávej, to může být hnízdění....spinila jsem do 7. tt 😉
@oveckaluky je to má :( tak že hlavu vzhůru, snažení pokračuje jak to půjde ,děkuji 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, nevidim nic teda, jak dlouho jsi od ovulace?