Ahoj holky. Mám doma skoro 3 měsíční holčičku. První den, kdy jsem brala antikoncepci to přítel nejak nezvládl 😀 a vypadá to, že z toho bude druhé mimco. Je to teprve 15 dní od styku. Já tam vidím ducha, jsem jen paranoidní, nebo ho vidíte taky, když si to priblizite?
Dekuju za názory 😊
Taky nic nevidím
@jezek1995 Já hodně slabého vidím 🤔
Nekvalitní fotka, chce to fotit u okna na světle.
Vidím 🙂
@jezek1995 vidím, muž je borec 😂👍
@supermatka no to jo, a to Stellinku máme dokonce jen z kapičky lásky 😆
Tady už trošku vidět je 🙂
něco vidět jde 😀 vítej v klubu,já jsem otěhotněla,když nejmladší neměl ani půl roku 😀
Měla jsem něco podobného když bylo synovi asi 7 měs a nic z toho nebylo 🙂
Dělala jsem si ho odpoledne. Zkusim to zítra z ranní m. 😬
@jezek1995 tak to je nadsamec 👍😉
Vidím 😂. Taky patřím mezi ty, které mají děti od sebe kousek. U nás je to rok a 5 dni 😂🤐🙈💃
tak co dnešní TT?
Dnes vypadal test stejně. Tak počkám pár dní a uvidíme 🙂 To čekání je teda hrozne. Miminko bychom si určitě nechali, druhé jsme chteli, ale až za pár let. Mám z toho trošku obavy, hlavně z toho tehotenstvi takhle hned po sobě. Nebylo to pro mě nic moc krásného 😄 Ale tak vše bude určitě tak, jak má být 🙂 Zase by měla Stellinka sourozence skoro jako dvojčátko. 😊
@klary93 a můžu se zeptat, jak jste prožívala to tehotenstvi takhle hned po sobě? Pro mě.bylo to první docela utrpení 😆 První trimestr neustále nevolnosti, druhý trimestru super a třetí už tedy opravdu šílenost. Silene bolesti zád, pánve, otoky, zaha...no prostě vše co se dá, mi bylo 😀 Porodila jsem malou ve 35tt, naštěstí tedy mi porod
vykompenzoval tehotenstvi, měla jsem opravdu štěstí. Bez problémů, docela to šlo i rychle by se dalo říct, bez poranění a bez komplikací.. druhý den jsem byla jako rybička.
Holky, jen pro info. Dalsi tri testy vypadaly skoro stejne. Mela jsem testy z Benu lekarny TopBabyTest. A dnes jsem si koupila od jine znacky, taky obyc a ten jasne negativni. Takze moje rada zni, nekupovat ty levne smejdy 😆 Muzete pak mit pocit, ze vidite duchy, ale jsou to jen kanalky. 🙄
@jezek1995 Nechci rýpat, ale když jsi chtěla další dítě za pár let, tak proč se nechráníte?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jezek1995 nic nevidím ;))