Ahojte. S přítelem se snažíme již několik měsíců. Od gynekoložky jsem měla předepsaný Utrogestan 17.-26. den cyklu. Momentálně mám zpoždění menzes - 7 dní. Dělala jsem si těhotenský test a vidím slaboulinkou čárku. Chci si ověřit, zda ji vidíte taky ( jestli už z toho taky neblázním).
Děkuji mnohokrát
Ja ji vidim taky.Tak asi gratuluji.😊
vy máte holky děti? test jsem si dělala včera tzn. 30 DC. Dnes ráno jsem se testovala znova, ovšem jiným typem testu a neukázalo se nic...jsem z toho blbá...
@evse mám 3 🙂 je blbý testovat jinými typy...jestli chceš mít jistotu, zainvestuj a kup si ten digiální těhu test, např. tento https://www.feedo.cz/clearblue-tehotensky-test-... nebo ještě vyčkej a zítra ráno zase testni z ranní moče....
s prvním těhu jsem měla sotva viditelného ducha 5 dní po spožděné MS, počkala jsem 2 dny a testovala znovu, jsem si myslela, jak už to nebude vidět a ono prd, byl skoro stejný možná nepatrně silnější...na pořádný test jsem si musela počkat ještě víc jak týden 😉
Tak to gratuluji, tři děti, to musí být zázrak 🙂
Já mám taky pocit, že je ještě poměrně brzy se testovat...ovšem pokušení se nedá oblafnout 🙂 Mám asi ještě počkat pár dní, co?
Ještě by mě zajímaly prvotní příznaky...?
Ja ho mam jeste v brisku.Testovala jsem testem z Dr.Maxe a ducha jsem mela v den vynechane ms.Ale jeste slabsi nez mas ty.Pak az co dva dny to trosku sililo.A co jsem cetla tak za ty penizky je dost spolehlivy.Kazdopadne pro jistotu bych taky zkusila ten digitalni test.🙂
Vidím 🙂
luckylee: dá se ten test koupit běžně v lékárně?
Vidím..takže tfuj tfuj 🙂 a gratuluji 😉
Jéé,já ho taky vidím... 😉 Tak moc moc přeji,ať to vyjde 🙂 U mě to taky vždycky začlo takovýma skoro neviditelnýma duchama a postupně to sílilo. Tak zkus za pár dní znovu a mělo by to být zřetelnější. Dej pak vědět,sama jsem zvědavá 😉
ojo: já na sobě už týden pozoruji děsně nafouklé břicho, ale tak nějak jinak než při menzes. Mám strošně bolavá prsa na dotek (hl. bradavky), pořád bych spala, ale v noci se budím. A hlavně, nemůžu spát na břiše, což jsem běžně na břiše usínala...
ja teda nevidim mne to pride na 7 den meskani strasne neviiditelne 😒 . promin treba potrebuji brile nebo lupu 😎. ja 7 meskani mela dve poradne silne dalnice. jakou mas citlivost testu?
vidím 🙂 Moc gratuluji
VIdím..já měla pozitivní těhu test z Dr.MAX a bylo to 10 dní po ovulaci (4 dny do MS)
@evse neklesej na mysli, je spoustu žen, co byly těhotné a test nic neukázal 😉
@evse přesně, hlavně neházet flintu do žita...však jsem psala výše, že já měla pořádné dálnice až snad 15dní po očekávané MS 😉 každé tělo je jiné...a teda ten test si měla málo citlivý, kup více citlivý těch 10mlU/ml, zkus dneska nebo zítra skáknout do té lékárny Dr. Max a koupit si ty jejich těhu testy a testni z raní moči...věřím, že to bude hned více viditelné 😉
@no_title zrocna ten dělá falešný duchy snad nejvíc 🙂
dobře, skočím do lékárny a koupím nějaké citlivější...a uvidíme. Snad zítra budu sdílet lepší výsledky.
já jsem byly také spokojená s testem od dr.maxe 😉 navíc málo stojí 🙂
Já si dělala ten od dr.maxe a ukazoval mi pokaždé ducha a těhotná jsem nebyla.. takže teď nevím jaký udělat 😀
Mamatest duchy dela, od Maxe sem mela v den kdy mela byt ms ne ducha ale slabsi carku, za 5dni carku opravdu silnou
Já jsem se rozhodla nestresovat. MS se stále nedostavilo (s užíváním Utrogestanu jsem měla MS na den přesně) a testovat se budu až v pondělí, pokud to nedostanu. To už bude 12 dní od očekávaného cyklu a snad mi test ukáže nějaký kloudný výsledek, aniž bych to musela studovat.
Možná to bude nejlepší se tím stresovat, stejně nic neuděláš, buď se MS dostaví a nebo těhotná jsi 😉 a nedostaví se nic!Já to třeba vnitřně věděla, že těhotná jsem ještě před očekávanou MS a tak jsem si 2 dny před ní udělala test a měla jsem jasné 2 čárky (test byl dr.Max) 🙂
Zrovna čtu diskuze na téma: ,,Kdy si udělat test,, a jedna holčina psala, že se ji ukázaly 2 čárky až 14 po očekávané MS, další holčina, že až 12. den a to ještě duch.
Ma se ukazal duch hned 2.den, co mi vynechala ms, ale jinak mi nic nebylo. Jen jsem podvedome vedela, ze to vyslo, protoze jsem si testy zkousela uz parkrat kdysi ruzne 🙂 takze ja tam u Tebe ducha vidim, ale kazdy to ma asi jinak, tak se radeji neraduj na 100%, jen treba na 50 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
vidím 🙂