Vidíte taky ducha?

evse
3. bře 2016

Ahojte. S přítelem se snažíme již několik měsíců. Od gynekoložky jsem měla předepsaný Utrogestan 17.-26. den cyklu. Momentálně mám zpoždění menzes - 7 dní. Dělala jsem si těhotenský test a vidím slaboulinkou čárku. Chci si ověřit, zda ji vidíte taky ( jestli už z toho taky neblázním).
Děkuji mnohokrát

ojo
3. bře 2016

vidím 🙂

luckylee
3. bře 2016

Ja ji vidim taky.Tak asi gratuluji.😊

evse
autor
3. bře 2016

vy máte holky děti? test jsem si dělala včera tzn. 30 DC. Dnes ráno jsem se testovala znova, ovšem jiným typem testu a neukázalo se nic...jsem z toho blbá...

ojo
3. bře 2016

@evse mám 3 🙂 je blbý testovat jinými typy...jestli chceš mít jistotu, zainvestuj a kup si ten digiální těhu test, např. tento https://www.feedo.cz/clearblue-tehotensky-test-... nebo ještě vyčkej a zítra ráno zase testni z ranní moče....
s prvním těhu jsem měla sotva viditelného ducha 5 dní po spožděné MS, počkala jsem 2 dny a testovala znovu, jsem si myslela, jak už to nebude vidět a ono prd, byl skoro stejný možná nepatrně silnější...na pořádný test jsem si musela počkat ještě víc jak týden 😉

evse
autor
3. bře 2016

Tak to gratuluji, tři děti, to musí být zázrak 🙂
Já mám taky pocit, že je ještě poměrně brzy se testovat...ovšem pokušení se nedá oblafnout 🙂 Mám asi ještě počkat pár dní, co?
Ještě by mě zajímaly prvotní příznaky...?

luckylee
3. bře 2016

Ja ho mam jeste v brisku.Testovala jsem testem z Dr.Maxe a ducha jsem mela v den vynechane ms.Ale jeste slabsi nez mas ty.Pak az co dva dny to trosku sililo.A co jsem cetla tak za ty penizky je dost spolehlivy.Kazdopadne pro jistotu bych taky zkusila ten digitalni test.🙂

lenbela
3. bře 2016

Vidím 🙂

evse
autor
3. bře 2016

luckylee: dá se ten test koupit běžně v lékárně?

dada_88
3. bře 2016

Vidím..takže tfuj tfuj 🙂 a gratuluji 😉

ojo
3. bře 2016

@evse to víš, počkej 🙂 a testy z Dr. Max jsou docela spolehlivé, taky mě ukázali pokaždé těhu, koupíš je normálně v jejich lékárnách 🙂 já jsem měla asi jen citlivé prsa při zmáčknutí, jinak mě nic nebylo 🙂

verka4d
3. bře 2016

Jéé,já ho taky vidím... 😉 Tak moc moc přeji,ať to vyjde 🙂 U mě to taky vždycky začlo takovýma skoro neviditelnýma duchama a postupně to sílilo. Tak zkus za pár dní znovu a mělo by to být zřetelnější. Dej pak vědět,sama jsem zvědavá 😉

evse
autor
3. bře 2016

ojo: já na sobě už týden pozoruji děsně nafouklé břicho, ale tak nějak jinak než při menzes. Mám strošně bolavá prsa na dotek (hl. bradavky), pořád bych spala, ale v noci se budím. A hlavně, nemůžu spát na břiše, což jsem běžně na břiše usínala...

coolina
3. bře 2016

ja teda nevidim mne to pride na 7 den meskani strasne neviiditelne 😒 . promin treba potrebuji brile nebo lupu 😎. ja 7 meskani mela dve poradne silne dalnice. jakou mas citlivost testu?

no_title
3. bře 2016

vidím 🙂 Moc gratuluji

evse
autor
3. bře 2016

@coolina 25mlU/ml. Některé holky uvádějí na různých fórech, že ani po 7 dnech zpoždění neměly viditelné čárky :-/ jsem z toho jelen.

coolina
3. bře 2016

@evse zkus jeste citlivejsi test od 10mIU/ml ja kupovala v dm a cary krasne po 7 dnech meskani 😉

veronika182
3. bře 2016

VIdím..já měla pozitivní těhu test z Dr.MAX a bylo to 10 dní po ovulaci (4 dny do MS)

evse
autor
3. bře 2016

@coolina aha, tak ještě zkusím citlivější. Možná je to tím, že není tak citlivý...a nebo fakt nejsem ☹

veronika182
3. bře 2016

@evse neklesej na mysli, je spoustu žen, co byly těhotné a test nic neukázal 😉

no_title
3. bře 2016

@evse podle mě je nej mamatest 😉

ojo
3. bře 2016

@evse přesně, hlavně neházet flintu do žita...však jsem psala výše, že já měla pořádné dálnice až snad 15dní po očekávané MS 😉 každé tělo je jiné...a teda ten test si měla málo citlivý, kup více citlivý těch 10mlU/ml, zkus dneska nebo zítra skáknout do té lékárny Dr. Max a koupit si ty jejich těhu testy a testni z raní moči...věřím, že to bude hned více viditelné 😉

veronika182
3. bře 2016

@no_title zrocna ten dělá falešný duchy snad nejvíc 🙂

evse
autor
3. bře 2016

dobře, skočím do lékárny a koupím nějaké citlivější...a uvidíme. Snad zítra budu sdílet lepší výsledky.

dada_88
3. bře 2016

já jsem byly také spokojená s testem od dr.maxe 😉 navíc málo stojí 🙂

mary28
3. bře 2016

Já si dělala ten od dr.maxe a ukazoval mi pokaždé ducha a těhotná jsem nebyla.. takže teď nevím jaký udělat 😀

alboo
3. bře 2016

Mamatest duchy dela, od Maxe sem mela v den kdy mela byt ms ne ducha ale slabsi carku, za 5dni carku opravdu silnou

evse
autor
4. bře 2016

Já jsem se rozhodla nestresovat. MS se stále nedostavilo (s užíváním Utrogestanu jsem měla MS na den přesně) a testovat se budu až v pondělí, pokud to nedostanu. To už bude 12 dní od očekávaného cyklu a snad mi test ukáže nějaký kloudný výsledek, aniž bych to musela studovat.

dada_88
4. bře 2016

Možná to bude nejlepší se tím stresovat, stejně nic neuděláš, buď se MS dostaví a nebo těhotná jsi 😉 a nedostaví se nic!Já to třeba vnitřně věděla, že těhotná jsem ještě před očekávanou MS a tak jsem si 2 dny před ní udělala test a měla jsem jasné 2 čárky (test byl dr.Max) 🙂

evse
autor
4. bře 2016

Zrovna čtu diskuze na téma: ,,Kdy si udělat test,, a jedna holčina psala, že se ji ukázaly 2 čárky až 14 po očekávané MS, další holčina, že až 12. den a to ještě duch.

kuliseks
4. bře 2016

Ma se ukazal duch hned 2.den, co mi vynechala ms, ale jinak mi nic nebylo. Jen jsem podvedome vedela, ze to vyslo, protoze jsem si testy zkousela uz parkrat kdysi ruzne 🙂 takze ja tam u Tebe ducha vidim, ale kazdy to ma asi jinak, tak se radeji neraduj na 100%, jen treba na 50 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru