Vidíte taky druhou čárku jako já?Po osmi měsících snažení se bojím tomu věřit....
je mi líto, ale já tam nevidím nic, ani po zvětšení obrázku ☹
Kolik jsi DPO???
Vidím. Držím palce, ať to neni falešňák (mně se to bohužel stalo).
promiň já taky nic nevidím... 😕
neco malo tam prosvita.. aleja toto mivam bezne.... tim ale nechci rici ze ty opravdu nejsi tehu.. testuj obden a uvidis
já bych testla za dva dny testem Dr. Max.... tady cosi jako náznak ducha je,ale radši bych to zkusila za dva dny znovu..držím palce.-)
Taky nic nevidím.
ja tam ducha vidim!
Poslední ms jsem měla 15.2 a od 3.3 mám citlivé bradavky,bolesti v podbřišku a jsem pořád taková unavená,ale to může být taky jen tím jarním počasím ☹
Bohužel taky nic nevidím ☹ ale určo zkus znovu třeba jsem jen slepá 🙂
pokud neco, tak je to podezrele slaby, pockala bych s dlasim testem aspon 3 dny, jinak budes mit treba podobneho ducha a stejne ti to nepomuze
bohužel nic nevidím ☹
Já dušíka vidim, ale počkala bych pár dní a testovala znovu. 🙂
ahoj ale vazne tam nic neni.
cosi tam je,pokud bude sílit je naděje pokud ne,tyhle čárky jsou často před MS právě důsledkem hormonů...hodně štěstí
Je mi lito, ale taky vidim jen bilo.
Podle mě tam nic není, já když měla poprvé ducha na podobném testu, tak ze začátku byl takový průsvitný a po pár hodinách trochu zvýrazněl. Ale tak třeba těhotná jsi, jen to ještě test nezaznamenal.
Ahoj, ja nic nevidim...
Ja malicko vidim.🙂
Zvětšila jsem si obrázek a nic tam bohužel nevidím.
Dnes jsem testovala znovu a čarka je o něco lépe viditelná,zkusím v pondělí úplně jiný test a uvidíme
Já si myslím, že tam čárka určitě je, držím pěsti 🙂
Taky si myslím, že tam je 😉 A určitě bude každým dnem silnější 😉
Ve skutečnosti jde krásně vidět,jen ji vyfotit je umění 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
myslím že tam dušíček je 🙂