Ahoj holky, potřebuju uklidnit, že není na testu vidět duch? Já čím víc na něj koukám, tím víc tam něco málo vidím a jsem v nervu, momentálně miminko neplánujeme, mám dost práce s jedním 😁. Kojím a MS ještě nedorazila, ale dvakrát jsme se nehlídali. Díky za všechny názory 😊.
@terez999999999 Negativní
Taky tam nic nevidím
@terez999999999 negativní ale i tak bych za par dní udělala test a nehrála takovou ruletu kojení není HA když mimco nechci ☘️☘️
Nic tam vidět není
Já vidím čárky všude ale zatím negativní
@terez999999999 já když přiblížím tak tam stín vidím ,zkusila bych za pár dní znovu test
Je tam. Ale za pár dní znovu
@kristyna63737 Nedalo mi to a dnes ráno jsem zkoušela z první ranní moči (na fotce je test dělaný večer) a přijde mi to úplně stejné, ale koupila jsem ještě jeden test (ten obyčejný proužek) a na tom nebylo vůbec nic, tak snad to bude ok 🙏🏼
@terez999999999 pokud je to po limitu tak to vypadá na rysku zašla bych v pondělí na krev a mate jistotu ..
@lencaa11 Je to 5-10 minut po ponoření do moči, snad je to jen ta ryska 😊. V pondělí mám preventivku u doktorky, tak se jí zeptám, i když teď by stejně nic neviděla asi ještě.
@terez999999999 tak může odebrat krev uvidíte taky záleží zda máte nějaké příznaky atd...
@terez999999999 vidím 🍀
@terez999999999 zalezi i na testu no. Ja vcera zkousela jeden levnejsi a byl viden jen malinko dneska jsem zkousela lepsi a uz jde hezky videt tak uvidis 😊
@kristyna63737 Je to v pohodě snad, na tom proužkovém je zase sněhobílo 🙏🏼😊 Každopádně už nebudu riskovat a nechránit se, protože mám pak akorát nervy 😅
@terez999999999 určitě by to chtělo zvolit nějakou volbu ochrany ☘️☘️ pro svůj klid
@terez999999999 podle mě negativní
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Negativní