Ahoj, Užívám antikoncepci a poslední styk byl 6.8 a byl chráněn ještě kondomem. Menstruace přišla na čas jen o den kratší. Tak jsem si dnes udělala test (5 dní po zahájení ms). Vidíte tam něco? Živě vidím rysku bez náznaku barvy
Omlouvám se,ale nechtělo by to spíše psychologa ? Bereš antikoncepci + byl použitý kondom . Měla jsi menzes máš negativní test a stejně se bojíš že jsi těhotná ???? Haloo o tak raději neměj sex . Pak máš 100% jistotu 🤦
Nic tam neni a 100% antikoncepce když se tak bojiš je s nikym nespat...
Vím, že je asi hloupost abych byla těhotná, ale pro svou jistotu jsem si udělala test a po limitu se mi tam objevila ta ryska. Není barevná ale i tak jsem se špatně
Lekla
Nic tam není, pokud vidíš šedou čárku,může jít pouze o kanalek.. musela by být zbarvená do ruzova...hlavně s antikoncepci a kondomem bych neřekla že by vůbec nějaká šance byla
@zlaticko22 Díky, ano byla šedá a nejvíc ji stejně bylo vidět jen když jsem podsvítila baterkou
Negativní
Negativní
negat
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
NEGATIVNI 😉