Ahoj holky vidíte něco? Mám 6 dní do ms, ale od ovulace hrozne priznaky uz me snad 4 dny boli neskutecne prsa, obcas poboliva bricho, je mi celkove zvlastne, simra me v brise a dneska i pichalo tam dole u prvniho tehu jsem mela silnejsiho ducha 4 dny do ms. Ted na fotce nic moc nevidim ale nejaky stin na zivo docela jo. Myslite ze je jeste sance? Kdy byla ovulace primo nevim ale muj odhad je ze jsem dnes 9-10dpo
Je brzy, zatím nic
Já teda nevidím nic 🙈a osobně si myslím že tohle všechno je jen v hlavě dle mě takhle brzo příznaky jsou blbost 🤔testy bych řešila až po vynechání pak se musíte zbytečně stresovat ale je to jen můj názor 🙂 v každém případě přeju ať se zadaří 😇🙏
Je brzy, já měla 9dpo teprve uhnízdění. Příznaky můžou být vsugerované, může to být PMS. Testovat až vynechá MS 🙂
Negativní. Ale bez šance to není, zkus další test za pár dní. Držím palce, ať se druhá čárka objeví 🙂
Bohužel tady nic nevidím. Mysl dělá hodně, stejně tak jako může být silnější PMS, sama jsem měla minulý měsíc dojem, že snad jsem těhotná, ačkoliv to bylo téměř nereálné 😀 u mě naštěstí MS došla, ale u tebe neházej flintu do žita, do termínu si zaměstnej hlavu něčím jiným, než zkoumáním projevů možného těhotenství a další test bych dělala až při vynechání MS 😉
Ne
Holky, vsugerovane to neni jelikoz ted to beru trosku jinak nez u prvniho tam jsem se hlidala hodne a jak rikate priznaky byli az tesne pred ms coz jsem mela vzdy, ted od porodu nemam zadne pms a prvni mesic co zkousime toto.. vubec jsem nad tim nepremyslela dokud me nezaclo byt tak jak je tak me to ted vrta prave hlavou od te doby🤔 no uvidime zitra nebo v sobotu.. jsem zvedava, beru to prave podle toho ze minule tehu jsem mela 4 dny pred ms uz docela peknyho ducha nebo to uz ani duch nebyl ale slaba carka, kterej uz by sel videt i driv urcite tak to beru podle toho 🙂
Tím co si měla v předešlým těhotenství se vůbec nemůžeš řídit. Já měla u prvních dvou ducha už cca týden před ms, v den MS už dálnici. Teď u třetího jsem měla ducha až 12 DPO. Dálnici až snad týden po spoždění. 😉 A kdyby příznaky byly spojené s těhotenstvím (zvýšeným hormonem HCG) na testu už by něco bylo vidět. Mysl je mocná a to, že si ty myslíš, že si nic nemůžeš vsugerovat je hloupost. Ani o tom nemusíš vědět. Stačí fakt, že se snažíte a hlava dělá svoje ač si myslíš, že na to nemyslíš 😄. Každopádně se // může za pár dní klidně objevit. Držím palce 🍀
@ronyx No ja znam pripady kdy lidi proste “vycitili” hned po ze se neco deje 😊 nerikam ze to musi byt spojene s hcg ale kazde telo na to reaguje jinak, jinak my se nesnazili rekli jsme si ze zacnem az v cervenci ale proste se stalo a bylo to v obdobi ovulace tak jsem to neresila tim padem a pak proste ta bolest prsou atd. Takze proto si nemyslim ze by to byla sugesce u dcery jsme se snazili pul roku, a tam uz jsem byla na ranu a nikdy jsem nic takoveho s ni nemela kdyz byl test negativni 😊 takze se uvidi bud to je ono, a nebo proste nejaka zrovna nahoda a mam to nejak rozhazene 🤷♀️
@katherine177 tyjo tak treba je jeste sance moc dekuju 😊
Není zač 😊
spíš bych zkusila v den ms
@jjasmina no to jsem si rikala ze zacatku taky, ale to nevydrzim 🫢😂 ja su hrozna povaha pokud to tam nebude tak nebude, ale potrebuju to vedet nedokazu cekat jestli bud a nebo😃
chápu, ja měla za sebou tolik potratů, že daleko víc jsem čekala na ultrazvuk než na test zase, takže test mě už tolik netankoval
@jjasmina to je pravda ,i já samé biochemické těhotenství,teď samovolný potrat pro zamlklé těhotenství v 8tt,pokaždé radost z // ,ale pokud není srdeční činnost,i krásné // jsou nanic
@katherine177 je to bohužel tak, bylo jedno jestli jsou dálnice, jestli testy sílí nebo ne, ve finále to vlastně bylo jedno popravdě, slouží to opravdu jen k detekci tehotenství, ale nezaručí to vlastně nic
@katherine177 a kupodivu , když jsem měla ty čárky strašně silné tak nic a naposled se tedy podařilo a to ta druhá nebyla nic moc tedaa
Negativní a až budeš mít ty příznaky, budeš mít i pozitivní test.....
Vidím ducha
Na poslednim myslim vidim ducha
Tvoje testy jsou negativni. Na poslednym neco je. Skus zitra nebo pozitri jestli to je duch nebo jen kanalek. Ja mela ducha 8 dni do ms. Ted sem 3 dni do ms a mam normalni carky. No pokud mi dr nerekne ze srdicko bije je mi to na nic. A prsa mne vubec neboli. Ani trosicku.
@ivetkafek18 No vcera to bylo chvili po limitu do limitu tam bylo neco malo ale po limitu vic a dnes to same po limitu vic viditelne nez vcera tak nevim.. me prsa vzdy boli jako prvni priznak nebo aspon u prvniho tehu to tak bylo to me boleli snad cele 3 mesice
Pri prvom i mne. Pak vubec ale to nedopadlo a ted taky vubec. Ja bych skusila tak 2-3dni pred ms. To uz by mela byt carka normalni
Dusika vidim
Taky vidim ducha 🙂 asi posunuta ovulka. Budu drzet pesti at sily 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
ne