Dobrý den moc se snažíme o miminko dnes jsem si udělala test je to 3 dny před očekávanou menstruaci. Potřebuji vědět zda je na testu něco vidět nebo se jen snažím vsugerovat. ❤️
Nějaký pidi duch tam je a nemusela jsem ani dlouho hledat. 🍀🙏🏻
Vidím v pohodě 🍀
@pe90tra vidím
Děkuji a má někdo podobnou zkušenost že 3 dny před menstruaci takto slabounce a zdařilo se? Cítím že mám zvýšenou teplotu, na prsach nic a možná se mě dá že i častejsi močení se přidalo. Ale zdá se mě to hrozně brzo brát to jako příznak. ❤️
@pe90tra gratuluji 🍀 testovat dal třeba není, pokud hcg je, tak to vyjde. Jsi těhotná 🙂 posledně sestřička na gyndě mi říkala, že nechápe, proč si někdo dělá víc jak 2 testy.
Jinak tam zavolej v době vynechání MS a domluv se s nimi, každý dr má jiný postup. Někdo objedná až na 8 tt. A někdo dříve a zkoumá třeba krev,atd.
gratuluji, no krásně zesílil po 1dni, paráda😍
@pe90tra tak to taky nechápu, posledně byla už krásná čárka... jestli je to jiná značka, tak to může být taky ono, zkus zpět tu, kterou sis dělala...budu držet palečky...
Držím palce 🍀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Je tam.