Vidíte ducha nebo ne?

jezek1995
19. zář 2023

Ahoj vsem. Vim, ze budu znit blaznive. Mam 2 holcicky, uzivam antikoncepci Ornibell a tento mesic jsem tyden pred menstruaci spinila az do menstruace. Menstruaci jsem mela, sice 4 dny, ale slabsi nez obvykle. Na gynde jsem kvuli spineni byla, doktor rekl, ze je vse ok jen mi udelal ster a vysledky jeste nemam. I kdyz doktor rikal, ze tehotna nejsem, porad mam tuseni, ze jo. Kazdopadne proc me napadlo si udelat test je, ze me poboliva v zadech stejne jako u obou holek na zacatku tehotenstvi, citim se mizerne a dela se mi dost akne coz u me uz neni nekolik let moc obvykle krome tehotenstvi..proste citim na sobe nejakou hormonalni nerovnovahu. Rikam si ale, jak bych mohla byt tehotna kdyz uzivam antikoncepci a menstruaci jsem taky dostala. U prvni dcery jsem.tedy menstruaci mela i tehotna prvni dva mesice. Ale jeste o neco slabsi nez ted. No proste jsem si udelala test, ktery mi nikdy zadne duchy nedelal (vim, ze treba mamatest je dela pokazde). A ja tam ten naznak vidim. A tak se ptam, jde to spatne vyfotit, ale fakt tam je...Stalo se Vam nektere, ze az tyden od zacatku ocekavane menzes se vam udelal teprve jen naznak a pozitivni test byl vazne az o dost pozdeji od vynechani? Ja mela test s prvni dcerou po menstruaci, ktera byla slabsi pozitivni okamzite bez debat a u druhe dcery zhruba ve stejny cas slabou carku. Je mozne ze test tyden od MS jeste neni zcela pozitivni a HCG teprve zacina stoupat, nebo je to blbost?

te_reza
19. zář 2023

Nevidím fakt nic. Ani ducha, ani test 😁

jezek1995
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
jezek1995
autor
19. zář 2023

@te_reza aha, ja nezmackla odeslat 😀

lencaa11
19. zář 2023

@jezek1995 negativní test vidím

jezek1995
autor
19. zář 2023
misha31
19. zář 2023

Dosla bych na hcg jako samoplatce, budes mit jistotu. Spis tedy pro vylouceni mimodelozniho, tohle by asi prosperujici tehu nebylo, pri takovem zpozdeni a s tim, ze pocitujes priznaky.

jezek1995
autor
19. zář 2023
lencaa11
19. zář 2023

@jezek1995 udělala bych zítra ráno nový test

agneska7
19. zář 2023

Zkus zítra a uvidíš jako na testu cosi vidim

natysnovec
19. zář 2023

Vidím 👻

jezek1995
autor
19. zář 2023

No tak rano dam vedet. Prijde mi to nemozne, ale uvidime. Jsem hrozne zvedava, co tam najdu 😁. Prisahala bych ze me boli podbrisek az do zad, ale uz si rikam, ze jsem si to jen vsugerovala i kdyz to trva uz par dni 🙈

julie290
20. zář 2023

@jezek1995 mne to pripadá ako kanalik, nevidím žiadnu ružovú čiarku. Otestuj neskôr. Daj vedieť ako si dopadla
🙂

jezek1995
autor
21. zář 2023

Tak testy uz jsou uplne bile, bez naznaku. Ani zadny kanalek. Na prd se citim porad, bolesti v zadech a podbrisku taky porad. Zjevne prochazim nejakou hormonalni zmenou. Takhle na prd jsem se naposledy citila v tehu a pak po porodu. Kazdopadne vysledky ze steru na gynekologii dneska konecne pry prisly, ale neco tam nasli a nemuzou mi sdelit co, musim pockat do pondeli na sveho doktora. Tak super, cely vikend budu trnout hruzou co to je. Snad to bude jen nejaka blbost, ale uz se modlim aby to skoncilo. Jsem bez zivota, bez energie, bez libida, poboliva me to bricho a tak celkove se vubec necitim dobre :(

te_reza
21. zář 2023

@jezek1995 můžeš tam mít milión věcí, od čeho to může bolet. Mě bolí břicho a záda a mám mj endometriózu, srůsty a křečové žíly kolem celé dělohy. Taky může bolet cysta.

lencaa11
21. zář 2023

@jezek1995 může to bejt klidně zanet od dělohy ,čípek ,atd...může to bejt i něco skrz čípek uvidíte co vám řeknou v pondělí. ..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru