Ahojte, nevim absolutne kdy byla ovu, ale ms byla minuly mesic 4.12, prikladam foto testu
@nat99 nic
Dobře, děkuji vám.
@nat99 ahoj a co dnešní tt?
@jasmina1992 ahoj no nic tam nevidim..nazivo trosku ale mam od včera chvilkove silne MS bolesti ale zatim nic..
@nat99 nic.
Zkus spíš sem dát neupravený test . 🙂 Naděje je vždycky to si pamatuj , já na prvního syna čekala dlouho :* :* a teď už mě tu zlobí 3,5roku , .
@tralalaniki ešte by som chcela podotknúť že menštruáciu mám dostať až o 12 dní, ale prostě už pár dní cítim presbe také nepříjemné bolesti v podbrušku, slabina a bolesť v krížoch. Celému tomu nerozumiem... Je to celkom mimo všetkého, takýto test. 🤔
@baraskaska ach, uff... Takže, asi bude behať aj moje, 😁🙈neviem, nejde mi to dohromady s celým cyklom.
@tralalaniki ano bylo. 🙂 mela jsem i divny priznaky, takze jsem vlastne ani nepochybovala 🙂
@baraskaska ďakujem vám za reakciu a tie divne príznaky boli aké? Ja cítim len bolesť v podbrušku ktorá ide až smerom ku krížom, medzi stehna, nafúknuté brucho, únava ani nie, prsia takisto nepozorujem. Brucho si právě nahrievam termoforom, co mi je také nepříjemné. Cítim sa inak, cítila som sa už pred testom, teraz ma to dobehlo a cítim sa ešte zvláštnejsie 🙈😁
Neverim tomu veľmi, možno niekde nastala chyba ja mam vlastne 16.den cyklu, takže mi to nepríde reálne, cítim sa ako mimozemšťan 😁😁😁
@tralalaniki hlavne silny pichani v podbrisku. A citila jsem se celkove jinak. 🙂
@nat99 ten krevní bych nebrala na 100% taky jsem ho měla udělal my pozitivní a těhotná jsem nebyla,jsou na něj dost spatne recenze
@nat99 negativní a ty krevni testy jsou často falešně pozitivní
@nat99 ahoj tak jak jsi dopala? Na tom krevním duch byl..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nat99 To je negativní test.