Holky, prosim o názor, jestli vidíte ducha na testu? Děkuji 😉
Ahojky chci se omluvit jestli ruším. Chtěla bych se vás jen zeptat na jednu otázku. 24.12.2015 jsme se s přítelem začali snažit o mimčo první menses byla 4.12.2015 pak jak jsem psala 24.12. jsme se pokusily o mimčo, ale pak přišla slabá menstruace 28.12. a skončila 1.1.2016. Stále jsme se sna žily až mě pak napadlo si udělat testík. Minulé pondělí nic až v pátek se mi ukázali 2čárky je možné že by to klaplo ? moc děkuji za jakou koliv odpověď 🙂 Sandra
@anonymni2 ja take nic nevidim☹
@sandra1254 myslim,ze to klaplo,kdyz 2 carky🙂 gratuluji! Myslim,ze klaplo snazeni se az po Novem roce. Takze je klidne mozne,ze se vysledek ukazal az v patek. Teda,pokud myslim spravne🙂 preci jen je uz vecer.
ano pozitivní test vyšel až v pátek 🙂
Holky prosim poradte mi. predevcirem jsem delala 2 testy a na obou byl duch. Dnes po 2 dnech jsem delala dalsi jestli carka zesilila a je negativni. Myslite ze to muze byt tim ze jsem byla v noci asi 2x na wc ze proto ta moc nebyla tak silna? Dostat to mam za 3 dny. Urcite pockam zda se dostavi ms ale chtěla bych vedet jestli se stim taky nektera setkala. Moc dekuji za odpoved.
Mam ho doma ale byla to znacka mamatest.
@happytreefriend Já bych na rentgen pro jistotu nešla ;) Držím palce, ať ti čárka sílí... (btw, já ji tam vidím...)
Já bych taky nešla, protože to bude pozitivní.
Tak vypadaji i moji duchove respektive vypadaly. Dnes koupim digi test a bude jasno jak na tom jsem teda
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@anonymni2 ani po přiblížení bohužel nic nevidím