Ahoj holky, jsem 26 DC a první měsíc se snažíme o miminko. ( respektive jsme si řekli že tomu necháme volný průběh). No a k věci - už cca týden mě bolí v podbříšku jak při ms ale slabší a pobolívají mě prsa a bradavky. Cyklus nemám uplně pravidelny, cca 27-31 dní. Dnes jsem si zkusila udělat těhu test (oba jsou dělaný ve stejný den ráno jen ten nahoře je pepino a ten dole je In:Time z dmka) a vyšlo toto. Vidíte tam ducha nebo mám halušky? Je možný že by to vyšlo hned na poprvé?
Ten širší test je už krásná čárka🤗 Gratuluji a přeji ať je vše v pořádku 🍀
Ducha nevidím, vidím druhou čárku 🙂
Seš těhotná 😉
@lenivekotatko @nanyh @jade85 Tak to jste mě potěšily, děkuji moc ❤️😊
@tea333111 Žádný duch ale hezká slabá čárka. Gratuluju 😉
@jjasmina prave ze vidím úplně jasně ☺️
@tea333111 ahojky,to víš,že to může vyjít napoprvé.nám se synek před 7 letý povedl také napoprvé🍀
@tea333111 krasna carka☺️A ano je to mozne..me se povedlo 2x napoprve 😂
Vidím krásné čárky
@lenivekotatko tak pak je vše v pořádku a přeji hlavně zdraví a silné srdíčko
Vidím přeji ať sílí
@tea333111 krásné čárky.
Co říkáte na můj test? Tehu nebo ne?
@duchalebonie vidím. Jaký je to test?
@pajasala je to tenhle test zo 101 drogerie. Ms mi zatím mešká jenom 5 dní, ale jindy mi chodí vždycky přesne načas
@pajasala po zaučení bych měla vzhledem ke covidu pracovat doma....je to práce.sml. na rok a klasická 3m zkušební doba...po zkusebce už bych končila 4mesic...nechci aby to byla pro zaměstnavatele podpasovka...ještě mám jít tento týden na zdravotní vstupní prohlídku,tak aby to nezjistili i tam...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@tea333111 tohle by nevidel jen slepy👍🍀🍀