Ahojky, vidíte ducha? Nebo stín, je to cca minutu po limitu, oba testy desítkové, jeden Pepino, druhý Intime z dm. Poslední MS 4.2., od 3.3. jsme byli pozitivní na Covid, opožděnou MS jsem přisuzovala Covidu. Minule úterý test negativní.
A nemohl to nějak rozhodit ten Covid?? Že by byl na testech 25 dní po vynechání jen takovýto dušík??
@leniczka23 tohle je test že včera, tam byl taky nepatrně vidět
@meda204 jj to vypadá že sílí, uvidíš za pár dní. Držím palce.
@meda204 Kdyby trošku stouplo HCG, tak by asi MS nepřišla, teď jen zjistit, proč HCG stouplo, s tím určitě budeš muset na gyndu. Nebo jedině ještě zkusit odběr HCG z krve jakožto samoplátce, ale u prosperujícího těhotenství velmi rychle hladiny narůstají na jsou v tisících jednotek, tyto citlivé testy zachytí už jen pouhých 10 jednotek.
Teď koukám na ten test,že ho vyhodím a duch už tam není, ani na jednom 😔
@meda204 Jestli byla ovulace 19. 2., tak by na testu byly určitě už dálnice. Takového ducha bych čekala spíš s ovulací 19. 3. Asi to bude nějaká hormonální nerovnováha, určitě bych zašla na gyndu.
@katule1990 už jsem objednaná, ale až za 14 dnů 😔 dřív neměl Dr volno.
Na fialovém něco je a na těch zelených taky.Uvidíš jestli bude sílit
@meda204 hele Pepino má obecně málo barviva kup Sluníčko z Teta drogerie to je za mě nejlepší test
@pepickovapavlinka tetu tu bohužel nemáme, odpoledne pojedu do města, můžu koupit v lékárně máma test nebo v dm ty Intime
@meda204 ty Intime ne spíš ten fialoví je lepší.Měli by je mít i v lékárně
@pepickovapavlinka díky koupím. Teď je toho tolik nového, než když jsem čekala děti
@meda204 je silnější, a hlavně o dost růžovější. Zkus mamatest odpolko a dej vědět 😉🍀
@leniczka23 dám 🙂
@meda204 noo něco tak je teď aby to sílilo testni zase ve čtvrtek měl by být vidět rozdíl
@pepickovapavlinka jo se čtvrtkem počítám. Tak uvidíme.
@meda204 ty opravdu vypadají stejně, vypadá to že nesili. 😔
@leniczka23 taky mi přijde 😔 zkusím to ještě po víkendu. Teď se s tím nervovat nebudu
@meda204 moudrá žena, ono s tím stejně nic neuděláš. Ale stejně, moc držím palce a přeji hezký den.🍀
Tak dneska jsem začala krvácet 😔
@jana18353 to vypadá na rysku
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jj, vidím na obou. A dost.