Vidina? Duch?

elius_li
27. čer 2024

Ahoj holky,
Vím,že těchto témat tu je mnoho ale potřebuji asi názor jiných.
Mám 5dní do Ms. Už přes týden je mi blivno, jsem unavená a moje prsa jsou mnohem větší. Vím,že nejlépe s ničím nepočítat ale i tak se ptám na názor. Bohužel kvalita fotky po vložení není nic moc jak na to koukám.
Děkuju

anniej
27. čer 2024

Jak dlouhý máš cyklus? Je pravidelný?

elius_li
autor
27. čer 2024

@anniej cyklus pravidelný 29 dní

anniej
27. čer 2024

@elius_li Přes týden už je ti blivno a máš 5 dní do MS. Pokud správně počítám, tak máš dojem příznaků těhotenství teda už pár dní po styku 😅 Což je samozřejmě blbost. Testuj až v den MS. Teď ti nikdo neřekne, zda jsi nebo nejsi těhotná, bohužel věšteckou kouli nemáme 😎 O tomhle testu se často tady píše, že dělá rysky, tudíž je negativní. A už vůbec bych se nespoléhala na výsledek, kort 5 dní před ms

exbordelar
27. čer 2024

Ja jsem mela pozitivni tehotensky test 5 dni pred ms. Mivam ovulaci brzo, klidne 7-9 den cyklu. Takze pokud to mas taky tak, tak klidne to muze byt 🙂 to by bylo dva tydny po oplodneni. Mozne to je 😊 Tak pak dej vedet, jak jsi dopadla 😀

elius_li
autor
27. čer 2024

@anniej nejsem hloupá abych tady tvrdila něco o sexu a par dnech na to o příznacích. Ale koukám,že jsou všichni znalé výpočtů bez vedlejších informaci. 😊 každopádně děkuji za názor.

elius_li
autor
27. čer 2024

@elius_li dám, děkuji.

anniej
27. čer 2024

@elius_li no, tak asi sama víš nejlépe, tudíž náš názor je neadekvátní 😎

elius_li
autor
27. čer 2024

@anniej neadekvátní mi přijde, se mi tady ve své podstatě vysmívat, že je blbost mít příznaky pár dní po styku a podobně. Ale každý máme svůj názor a je to v pořádku.

anniej
27. čer 2024

@elius_li hele, tenhle útok asi není nutný. Vůbec to nebylo za účelem vysmívání se, ptala ses na názor, který jsem ti slušně řekla. Že sis to vzala osobně mě samozřejmě mrzí, ale nemyslim si, že jsem se ti vyloženě vysmála. Konstatuju, že je blbost mít příznaky pár dní po styku, načež jsem i psala “pokud správně počítám”, což sama asi uznáš taky. Chvíli trvá, než se plod napojí na tvůj oběh a začne vylučovat HCG. A že máš testovat až v den MS je jen rada, abys měla jistotu. Možná se ti zdál můj komentář jako vysmívající se, pokud ti to tak vyznělo, omlouvám se. Víc bych to nerozváděla, ať ti to dopadne tak, jak si přeješ 😉

martulka88
27. čer 2024

Úplně v klidu 5dní před MS duch může být. Ale jestli to bude prosperující, to nikdo neřekne. Ono jistota je, až se dítě narodí. Měla jsem cykly 28dnů jako hodinky, vždy 5 dnů před MS jsem měla ducha a vždy jen při těhotenství. Ducha vidím, tuďíž buďto testuj obden nebo počkej do termínu MS a uvidíš.

elius_li
autor
27. čer 2024

@martulka88 děkuji za radu. Mám za sebou už biochemické těhu před rokem a půl,proto na to vůbec nechci spoléhat.

elis1987
27. čer 2024

Určitě můžeš být tehu co by ne já měla jasné potvrzenou ovulaci a 8den po ní a zároveň po styku byl jasný duch a 10 dní po ovu jasná čárka takže jsem měla testy jasné pozitivní ještě týden před očekávanou ms... Takže úplně v klidu každé tělo je jiné. Každopádně držím pěsti ať to dopadne jak si přeješ. A z řečí si nic nedělej že to má někdo jinak nic neznamená. Pak dej vědět jak jsi dopadla s dalšími testy😀

elius_li
autor
27. čer 2024

@elis1987 děkuju! Dám

martulka88
27. čer 2024

@elius_li Hlavně klid, uvidíš za 2 dny, zda sílí. Pak je samozřejmě do MS čas, může i tak přijít. Ať to však není tvůj případ 🍀

lucii001
27. čer 2024

Ahoj holky, omlouvám se, že vám skáču do diskuze, ale s manželem se snažíme o miminko. Vidíte tam něco? Předem všem děkuji

lujhu
27. čer 2024

@lucii001 slabého vidím, ale moc si radši naději nedejte , pokud bude i na jiné značce nějaký náznak a bude sílit tak se zadařilo☘️

salmina
27. čer 2024

@lucii001 ano mamatest dělá falešné čárky.. jak uz píše paní....zkuste dr.max a hodně štěstí 🍀😊

elius_li
autor
27. čer 2024

@salmina pepino dnes večer tak nevím 🤷‍♀️

salmina
27. čer 2024

@elius_li zkuste dr.max nebo livsane...když tam budete mít to, co na těchto dvou testech..dovolím si už i pogratulovat...

veronikav31
27. čer 2024

@anniej tak úplně bych netvrdila, že jistota je testování v den ms, já v den ms měla neznatelného ducha, dělala jsem si i digi test, ukázal mi - Vím kdy přesně byla ovulace, měla jsem řízený cyklus s injekcí. A to - jde v září do školy😁

ester_ka
27. čer 2024

@elius_li krásný duch🍀

traveller007
27. čer 2024

Já měla znatelnou čárku a pozitivní digitální test 3 dny před očekávanou MS (pravidelný cyklu 28 dní). Takže pokud má značka testu hodně barviva, určitě je duch možný. Teď jen otázka, zda se udrží 😉

elius_li
autor
4. črc 2024

@elis1987
Další testy negativní, a menstruace taky nikde 🤷‍♀️

teryem
4. črc 2024

@elius_li tj divný... I digitální?? Na tamtech byly normální duchové

elius_li
autor
4. črc 2024

@teryem duchové byly ale nic asi, digitální taky -.. štve mě,že když už jsem se vyhrabala ze všech komplikaci loňského roku, srovnala cyklus tak zas nějaká komplikace. 🤷‍♀️

martulka88
5. črc 2024

@elius_li Pokud ti MS nedorazila, ještě bych dala šanci odběru krve, jelikož duch tam byl. Jako, mohlo jít o neprosperující, ale je to divné, pokud ani MS nedošla. A zkoušela jsi se stejnou značkou? Pokud nedojde do týdne od původního očekávání, poradila bych se s gyn. Jasný, tělo není stroj, ale je zajímavé, že duch tam byl (a to nejsem lovec).

elius_li
autor
5. črc 2024

@martulka88 zkoušela jsem obě stejné značky jako předtím a vůbec nic. Tak jedno neprosperující mám již za sebou takže dost možná stejná smůla nevím.. počkám do pondělí a pokud nedorazí budu volat doktorovi.

martulka88
5. črc 2024

@elius_li Jdi na HCG. A nebo zkus i digitální clear blue s údaji týdnů. Já bych šla na hcg - třeba hned pondělí a pak středa, pokud v pondělí bude nějaké hcg

elius_li
autor
6. črc 2024

@martulka88 nedalo mi to a udělala jsem poslední mamatest co jsem měla doma. Vím,že tu všichni mamatesty odsuzují ale co se dá dělat a přijde mi, že tam zas čárka je nebo ji tam vidět možná chci, nevím.. Končím s testováním v pondělí budu volat doktorovi.

martulka88
6. črc 2024

@elius_li Čárka tam je. Já bych šla na odběry hcg hned v pondělí. Pokud by bylo hcg, tak i ve středu. Já nikdy falešňáky neměla.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru