Více než měsíční zpoždění MS, negativní testy, příznaky

veru001
1. dub 2015

Ahojky, vím, že to tady bylo už nejmíň 100x, ale přesto bych se Vás ráda zeptala na názor. Poslední MS jsem měla 14.února, pak jsem vysadila antikoncepci a od té doby nic. Začínám být už docela neklidná co to může být, jelikož včera se mi na Mamatestu objevil duch, ale po přečtení hodnocení těchto testů jsem se přestala radovat. A dnes pro změnu úplně bílo. Zkoušela jsem volat i panu doktorovi, ale bohužel má týden dovolenou. Přijde mi, že mám i některé příznaky těhotenství - píchání v podbřišku, bolení zad a prsou, časté močení, atd. Nerada bych ale dělala unáhlené závěry a proto bych se Vás ráda zeptala na názory. Děkuji Vám 🙂

arianne
1. dub 2015

Já když poprvé vysadila HA, neměla jsem menzes půl roku...to ty rozházené hormony, tělo se vrací do normálu...Chce to trpělivost, pro svůj klid si klidně zajdi k DR, jestli opravdu není někde problém, píchne ti vyvolávačku, ale na těhu to nevypadá, to už by bylo na testu aspoň něco...

veru001
autor
2. dub 2015

Děkuji za info, jsem z toho už celá nesvá, jak pořádně nevím, co se děje nebo neděje 🙂

arianne
2. dub 2015

To bude dobry😊Ja byla tenkrat v klidu,pac jsem nikoho nemela,takze nic nehrozilo a ted to mam znovu hrozne rozhazene,nektere z nas hold hormony spatne snasej...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru