Věříte kartám?

31. bře 2022

Asi je to blbost, ale mně to nedá.. Jsem čerstvé těhotná, tak se bojím, aby se povedlo. Kartářka mi vyložila, že budu mít úspěchy v práci a nějakou velkou oslavu doma. Nic jiného dobrého mě nečeká. Naopak mám něco velkého ztratit a pak se vše točilo kolem falešných lidi v mém okolí. Každopádně dítě, naštěstí ani smrt ani nemoc nikde nebyly.
Co si o tom myslíte?

klokanka31
31. bře 2022

Podle mě jsou to akorát lži

autor
31. bře 2022

@klokanka31 tohle nějak potřebuji slyšet. Selským rozumem si říkám to samé.

autor
31. bře 2022

Bojím se, aby ta velká ztráta nebyl potrat, i když říkala, že to je spíš "věc".ale to by byla spíš smrt,ne?

klokanka31
31. bře 2022

Nevěř tomu. Moje tchýně je posedlá kartářkou. Mimo jiné se mnohokrát ptala i na mě s manželem, i když jí to zakázal. Když jsem nemohla otěhotnět tak furt že podle karet do pár měsíců otěhotním. Nic. Pak když jsem otěhotněla tak že bude všechno v pořádku a narodí se kluk. No bylo to mimoděložní. Když jsem otěhotněla potřetí tak že budou komplikace,že budu mít těžký porod a bude to kluk. Máme holčičku,těhotenství bez problémů, porod absolutně super. A to furt něco, všechno lži.

pavicka
31. bře 2022

Neverim tomu a nikdy ani nebudu
Takze nenech se tim rozhodit

autor
31. bře 2022

@klokanka31 Ty jsi zlato, děkuji za zkušenosti.
Já se za tyhle myšlenky stydím, proto ten anonym 🤭 když jsem to řekla chlapovi, klepal si na hlavu

xnikax1
31. bře 2022

Nechalo by mě to naprosto chladnou.. Já jsem ze zvědavosti byla jednou je to cca 7 let. První dítě bude určitě kluk, no je to holka..a jinak samý všeobecný sragory, co nakeca kazdymu.

9radka9
31. bře 2022

Kartářky lžou, buď vědomě, anebo se přesvědčit o tom, že říkají pravdu 😃 nebojte a už tam nechoďte

autor
31. bře 2022

@pavicka dekuju. ♥️ Já to ani vykládat nechtěla 🤦‍♀️

klokanka31
31. bře 2022

Nemáš proč se stydět. Ale fakt se nenervuj 😊🍀

autor
31. bře 2022

@klokanka31 jinak je teda prima dopředu vědět, že budou komplikace a těžký porod 🤦‍♀️😄

autor
31. bře 2022

@9radka9 ♥️

autor
31. bře 2022

@xnikax1 díky ♥️

klokanka31
31. bře 2022

No to jo,ještě když první dvě těhotenství dopadly špatně. Ale naštěstí jsem si o tom myslela své a nevěřila jsem...

pampeliska1313
31. bře 2022

Já třeba šla ke kartarce a fakt co mi řekla se splnilo. Nicméně jsem tam šla s tím, ze když to bude dobrý, budu si to pamatovat a uvidíme a kdyz špatný, tak co, jiná kartarka mi pravděpodobně řekne něco jinyho a primárním strůjcem jsem já. Hlavně pozor na sebenaplnujici se předpovědi, ne ze se toho chytnete podvědomě a pak to pojede. Kartarka by Vám neměla říkat špatný věci, pokud Vám je řekla, tak se na to vyprdnete rovnou.🙂 ta moje třeba říkala ze nejde mluvit hodně do budoucna, protože se ty cesty mění - to už mluví samo za sebe.🙂 pamatuju si, ze jsem se ptala na chlapa a na dítě, pak pro zajímavost na otce. A to vyšlo. Ale nebylo to tak, ze by mi vylozila karty a začala ze bude tohle a tamto.

lotosek
31. bře 2022

Proč jsi tam vůbec šla? Na věštění budoucnosti moc nedám, ale dobrá kartářka může fungovat jako psycholog, když člověk něco zrovna řeší - vypovídá se, utřídí myšlenky, dostane třeba náhled z jiného úhlu a motivaci udělat ten správný krok, na který se člověk stejně chystal, ale potřeboval si to v hlavě ještě ujasnit a s někým to probrat.

tulikiss
31. bře 2022

napisu ti svoji zkusenost, na novorocnim vecirku u manzela v praci byla kdysi pry hodne vyhlasena kartarka. No protoze jsem pro kazdou srandu, sundala jsem prstynek a sla na vec. Tak jsem se dozvedela, ze letos konecne potkam nejakou tu lasku a ze vidi ze do par let prijde i to dite. No byla jsem v te dobe 4 mesice po porodu druheho 😀 a uz nekolik let vdana.

tasimia
31. bře 2022

Kartářka vždy říká co chceš slyšet, přidá k tomu nějaké neštěstí a ty to máš pak v hlavě a jdeš tomu naproti. A ne neverim, byla jsem s kámoškou a vyvestila mi same hloupostíi.
Barák ani dvojčata nemám a s milým, co si měl najít jinou budu už jedenáct let.

vendelinka08
31. bře 2022

No vyzkoušela jsem ruzne kartářky a rovnou říkám, není kartářka jako kartářka. Někdo věří a někdo nevěří.

autor
31. bře 2022

@tasimia to zní hezky, díky za zkušenost 🙂

autor
31. bře 2022

@vendelinka08 to souhlasím

autor
31. bře 2022

@tulikiss Ty mě teda dost pobavila 😂👍

autor
31. bře 2022

@lotosek pravda. Já tam úplně nešla. Je to známá a aniž by se ptala, tak rozlozila karty a ať snimam..

autor
31. bře 2022

@pampeliska1313 nejde mluvit hodně do budoucna.. Zajímal by mě časový úsek, který jde 🙂 děkuji moc za zkušenost ♥️

mimco
1. dub 2022

Ne, nevěřím bludům

eliza1984
1. dub 2022

No byla jsem nyní. Říkala mi docela pravdivé věci, o mém dětství, manželovi, vztazích a matce. Taky mi řekla, že budu těhotná příští rok až a že vidí pomoc druhých-asi umělé. Ta k jsem zvědavá. Zkoušíme druhé dítě, rádi bychom druhé

zanett
2. dub 2022

Jsou to naprosto vyhozene penize a ztrata casu. Pred lety jsem sla spolecne se sestrou (ktera byla do kartarek uplne zblaznena) k nejake vyhlasene kartarce nekde nedaleko Prahy (uz si nepamatuju presny nazev vesnice). Kartarka to pry byla vyhlasena a oblibena, co predpovedela, to se splnilo. Moje sestra u ni byla nekolikrat predtim, kdyz se rozhodovala zda zmenit/nezmenit zamestnani a prestehova se nebo ne. Tak jsme tedy jely. VSECHNO, co kartarka predpovedela, se nakonec ukazalo jako naprosta blbost! UPLNE VSECHNO! Napr.
1) segra byla v te dobe kratce tehotna. Podle kartarky to mel byt nabeton kluk. Byla to holka.
2) Kartarka predpovedela datum narozeni segrina ditete 'na den presne'. Dite se narodilo o cely mesic pozdeji nez byl kartarcin odhad.
3) Mne rekla, ze se s tehdejsim pritelem vezmeme a budeme mit spolu dvojcata a budeme spolu bydlet v krasnem domku u Prahy. Za tri mesice jsme se rozesli. Deti spolu (nastesti) nemame.
4) Segre jeste rekla, ze jeji manzel rozjede jeho podnikani ve velkem a bude vydelavat velky penize a firmu expanduje i do zahranici. Segrin manzel ale ve skutecnosti za par mesicu z te firmy odesel, zadny velky penize ani expanze do zahranici se nekonaly.

Takze po vsech tech nesmyslech od 'vyhlasene kartarky' dokonce i segra uznala, ze je to blbost. Od te doby jsou pro me kartarky sarlatanky, ztrata casu, penez a energie.

zanett
2. dub 2022

@tasimia Ty brdo, ted premyslim, jestli jsme nahodou nebyly obe u te same kartarky! 😀 Taky mi vestila barak a dvojcata! 😀

zanett
2. dub 2022

@tulikiss Heled, po takove zkusenosti s kartarkou bych se ja osobne neudrzela a po jejim 'odbornem' vesteni ji uvedla na pravou miru: ze jsem davno vdana a mam dve deti, takze jeji vestba je naprosto mimo. By me zajimalo, jak by se baba tvarila (a vsichni ostatni kolem) 😀

luckawm
2. dub 2022

Pokud vím, tak smrt předpovídat nesmí. Oni ji mohou vidět, ale nesmí ti o ni říct. Já jsem u kartarky parkrat byla. Prakticky vždy mi vše vyšlo, ale je důležité vědět, ze to co ona ti řekne bys měla posunout v hlavě někde do ústraní a třeba za rok si říct “aha ona měla pravdu, vážně se tohle a tamto stalo”, ne se tím řídit. Napr když ti řekne, ze dodelas školu neznamená to, ze už se nemusíš učit, ze to přece nějak dopadne. Ten osud se v podstatě nestane bez tvoji pomoci a pokud si budeš říkat “vždyť ona říkala, ze se mi to povede, no tak na to se*u a ono to nějak dopadne” tak se to vůbec stát nemusí.
To, je něco v kartách neznamená, ze se to automaticky stane aniž bychom hejbli zadkem. Mě teda děti předpověděla před lety tři na tři porody, protože původně viděla dvojčata a pak se divala na počet porodu a viděla tři. Čekáme třetí dítě. Změnu manželovi práce a polepseni finanční také vyšlo a mnoho dalšího.
Jedna naše kartarka dokáže i cítit pocity v době kdy se nám napr něco stalo. Divala se u mě jednou do dob minulých a chudák úplně zkamenela a vypadala, ze v ni fakt pichlo. Jen k mi k tomu, řekla, ze to muselo být moc těžký. Jsem si jistá, ze vím kterou dobu ona viděla a cítila.
Záleží čemu veris a ne každá kartarka je kartarka 👍.
My doma v jisté nadprirozeno věříme takže o těm kartám, ale máme jen ověřené paní a jinam nechodime. Jednou za čas když nevím kudy kam tak mi to pomůže urovnat si myšlenky 🤷‍♀️.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru