Dobry den mam dneska velké bolesti pod bříškem všude hledám ale nikde jsem nic takového nenašla.
Bolí me to uz dva dny protože mam dva dny spozdeni všechny testy mam pozitivní tak jsem mela radost ale ty bolesti jsou horší a horší dneska k večeru na toaletaku jsem našla růžovou krev ne úplně ale je to růžové doktor proběhl včera a nic tam neni zatím. Tak nevim co se děje ale tak strašně me to bolí jako 1000x horší menstruace
@tyname taky se toho bojím jestli to není ono.
Řekl ze je to blbost ze tam za 1 nic neni a ze takovéhle bolesti jsou prý až třeba v 8 týdnu kde uz je vidět vajíčko kde přesně je :(
@tyname teď už třeba krev žádná ale takový mazlavý kousky průsvitné když se utřu
U mě na prvním ultrazvuku nic nevidel,přišla jsem totiž brzo...kladl mi já srdce,že kdybych měla bolesti nebo začala krvácet mám jet okamžitě do nemocnice,že by se mohlo jednat o mimoděložní....jela bych a neztrácela čas.
Já nakonec bolesti neměla a mám dceru,ale jeďte hned .
@xnikax1 on mi taky řekl ať radši jedu když to bude bolet. Ale zase sem
Si říkala co mi řeknou? Nic tam neviděli a teď tam něco uvidí? Nemyslím si.
Já bych se bála že to praskne a bude průšvih,pak půjde o život i tobě ..nevim jak to poznají,u mě k tomu naštěstí nedošlo .
@xnikax1 on mi včera tvrdil že tam nic není. A že to poznat jde prý až nekdy v 6-7 týdnu tak me uklidnil ue to to bejt nemůže tál ja nevim
Jela bych na pohotovost mají lepší ultrazvuk takhle normální těhotenství nemá bolet
Také bych vyrazila směr nemocnice
Taky bych necekala. Tehotenstvi neboli!
Jeď.
Ted koukam, ze uz to je vcerejsi diskuze. Jak jsi dopadla?
Doufám, že už v té nemocnici jsi. I pokud neviděj příčinu, pokud to takle akutně bolí, může se něco stát každou chvíli a pak už nemusíš být ani ve stavu si zavolat záchranku. Lepší být pod dozorem. (a to se obvykle vyhýbám doktorům, jak můžu).
@lenickakl dekuji za optání!
Nejela jsem další den už to bylo dobry a dneska taky. Byla jsem ráno u doktora vzali mi krev a nezjistil nic. Jen cystu tam mam. Zatím v děloze nic nevidí ale testy mam porad pozitivní menstruaci zatím nepřišla
Ahoj holky mohla bych se zeptat jak se pocitaji tehotenske tydny? Kdyz to je mesic a 1 den po nechranenem sexu v jakym tydnu bych byla?
A taky porad chodim na malou..
@nevimjak_ Ahoj, máme pro tebe důležitou zprávu, věnuj jí, prosím, pozornost. Upozorňujeme tě, že pokud budeš spamovat opakovaně se stejnými dotazy na různých místech v diskuzích, může být tvůj profil zablokovaný. Díky za pochopení.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nechci malovat čerta na zeď, ale vyloučil lékař mimoděložní těhotenství?