Holky, chci se zeptat, máte zkušenost s Benu testy z Benu lékárny, že by vám dělaly falešné duchy?
@pankafe me ukázal 8 dpo ducha a ted jsem 8+3 ;) za me jsou super ;)
@stepankakv Aha 😀 No, já jsem dostala MS o tři dny dřív (teda, pokud to je MS), ale je jiná než obvykle, tak jsem ho zkusila a sice po limitu, ale krásnej duch (takovýho jsem ještě nikdy neměla 😉 ). Takže moc nevím, co si o tom mám teď myslet. Mám tady ještě dva 25kový, ale na ty je rozhodně brzo.
@pankafe posli fotku 🙂
@ejmisek
@stepankakv A takhle to vypadá (v reálu je vidět ještě lépe než na fotce)
@pankafe ja to mela takhle :
@stepankakv Tak v reálu to moje vypadá zhruba tak, jako to tvoje na té dolní fotce (když ten můj test přiložím k monitoru a porovnám 😉 ). A měla jsi to v limitu nebo po?
@pankafe po 🙂)) a ráno jsem si udělala další a byla tam zase po limitu a pak už to sililo 🙂 drzim moc palce 🙂
@stepankakv Moc děkuju 🙂
Přikládám ještě jednu fotku, ta je snad nejlepší, a pak už dám se spamováním pokoj 😉
@pankafe tak to máš krásnýho ducha 🙂 přijde mi i do růžova 🙂 tak dej ráno vědět jak jsi na tom 🙂 budu držet palce
@stepankakv Jo, naživo je vidět pěkně a je docela i růžovej 🙂 Akorát mě mate ta dřívější MS, či co to je. No a ráno můžu zkusit maximálně ten 25kovej, tak zkusím a uvidíme 🙂 Dám vědět. Moc díky za "konzultaci" 😉
Tak to dej vědět jak jsi dopadla.Já měla snad i silnějšího ducha, ale dnes došla ms tak jsem si řekla, ze tedy nic
@stepankakv
@ejmisek
@milca111
@teenyel
Tak jsem ráno zkusila ten 25kovej tt a je na něm sice taky duch, ale slabší než na tom 10kovým ze včerejšího odpo. Takový ten typ slabého ducha, co ho nejde vyfotit. Špinění pokračuje. Skočím dneska do lékárny ještě pro 10kový tt a uvidíme, co z toho bude 😉 Díky za podporu.
Tak velká duchařina pokračuje 😀
Foto: úplně nahoře Benu tt 10, dělaný včera večer, čárka po limitu (asi po 20 minutách)
uprostřed Benu tt 25, dělaný dnes ráno, duch v limitu (v reálu je vidět, na fotce asi ne)
úplně dole Mamatest 10, dělaný dnes odpo, duch slabší než na 10 Benu testu, ale za to v limitu (naživo je vidět a nemusím ho lovit pod lupou, na fotce je to opět horší)
MS/špinění mnohem slabší než vždycky, dorazilo o 3-4 dny dřív než vždy, vesele pokračuje
Jen doufám, že to není případně mimoděložní těhu ☹
Tak ráno sice na mamatestu opět duch, ale špinění se zvrtlo v dost silnou MS... takže asi mimís odešel ☹
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@pankafe Ahojky,ano zkoušela jsem tyto testy asi třikrát a pokaždé mi ukázal druhou čárku,i když jsem jsem tehu nebyla.V pribalovem letáku píšou,ze po několika minutách se může změnit na pozitivní a není to chyba.Tak nevím.Za mě doporučuji mamatesty.