Vadný test nebo těhotenství?

2op
7. čer 2018

Ahoj mívám cyklus 33 dní teď mám 40.den tudíž sedmý den plus mínus spozdeni. ms mívám občas nepravidelnou ale jak když někdy čtyři měsíce přesně jako hodinky někdy šílené spoždění. 10.5 jsem si brala tabletu po stala se nám nehoda což byl 12.den cyklu ovu byla až 15 podle kalendáře.. Testuji a bylo to pořád negativní ale dnes na ranní čerstvou moč to zareagovalo takhle a teď nevím jestli to je vadné nebo duch co říkáte? Další test co je podtržený je dělaný teď večer asi před patnácti minutami a nevím vidíte tam něco? Samozřejmě ještě pro jistotu zkusím testovat zítra ráno. Díky moc za odpovědi a rady 🙂)) nepodtržené testy jsou podle mě negativní a nedělane dnes

letadylkokane
7. čer 2018

@2op myslim, ze jde o vadny test. Zaprve ta carka je "duta", coz neni spravne a za druhe si myslim, ze by za den hCG neposkocilo tolik, aby byla carka nula a pak hned takhle vyrazna. Co tady tak sleduju, tak tenhle plastak tu u holek vykazoval snad nejvyssi poruchovost.
Kup si nekde radeji jeste jiny a vyzkousej.
Vzhledem k tomu, ze jsi brala pilulku "po", tak napisu, ze se snad nepletu a test je fakt vadny 🙂

Podle kalendare se nerid, ten pocita s idealnim cyklem a idealni dobou ovulace, tedy 28/14. Pokud mas cyklus dlouhy 33 dnu a vic, bude ovulace mezi 17. az 23. dnem. Pocitej od prvniho dne menstruace maximalne sestnact dnu zpet (to je maximalni delka lutealni, tedy poovulacni faze. Minimalni je deset, aby vubec mohlo dojit k otehotneni a zahnizdeni embrya). V ty dny byla posledni ovulace. Ja mam cyklus 31-33 dnu, ovulaci mam az 21. den. Nezjistila bych to, kdybych ten den cyklu 2x uz dvakrat neotehotnela, podle utz a vypocitavani terminu to vzdy sedelo🙂

2op
autor
7. čer 2018

@letadylkokane určitě jo ještě koupím jiné a děkuji za reakci! Když tak tady ještě jedna fotka obou těch podtržených testů

letadylkokane
7. čer 2018

@2op jeste jsem doplnovala puvodni prispevek, tak kdyztak koukni 🙂

xkalisto
7. čer 2018

Pořídila bych zítra ještě jinou značku, tohle vypadá tak nějak pofidérně. Rozhodně je na to čas stejně nikam nespechaš. Pokud ti zítra vyjde pozitivní tak se na gyn stejně objednává až tak na 3. týden po vynechání páč dřív tam nic neuvidí.

evakaspar
7. čer 2018

To je vadny test. Zkuste jeste jiny.

2op
autor
7. čer 2018

@xkalisto jasně no chápu chápu.. Zapomněla jsem tam dopsat i příznaky které mám ale jsou to příznaky taky jako na ms.. Bolí mě prsa a mám je natekle ( to mívám taky při ms s před ms) spíš jsem si všimla že jsem strašně ospalá poslední týden a hodně hodně chodím pořád na malou ale tohle celou dobu přikládám PMSku 🤔

lachtanice86
7. čer 2018

Jestliže máš cyklus 33dnu tak nevím jak můžeš vědět že máš ovulaci 15dc. A četla jsem že podle aplikace, ale tomu snad nevěříš, že? Tyhle testy se mi nezdaji. Buď kup jiné a zkus ty, nebo si zajdi na krev jako samoplatce 2x a máš jasno

2op
autor
7. čer 2018

@lachtanice86 neřeším upřímně kdy ji mám nebo nemám tudíž to vůbec nesleduji čistě orientačně mi v kalendáři ukazuje 15dc co je na tom pravdy už nevím už si to nepamatuji a dále to nezkoumám a vědu v tom nehledám

taya244
10. čer 2018

kup inu znacku, ja som kupila tento isty test a vysiel mi negativne a ja som bola tehotna. takze ina znacka bude lepsia

oveckaluky
10. čer 2018

7. den zpoždění už by byla čárka daleko silnější, spíš se přikláním k vadnému testu...

taya244
10. čer 2018

@oveckaluky nesuhlasim ja som bola v 6 tyzdni ked som prisla ku gynekologovi

leninka800
19. říj 2018

Ahoj holky. Mam 3 dny pred menstruaci. Je tohle pozitivni test? Jsou delane 3 dny po sobe. Dekuji za odpoved

travnulee
19. říj 2018

@leninka800 jj, jsou, krasne sili, gratuluji

leninka800
19. říj 2018

@travnulee Dekuji😍😍A nekde jsem cetla, ze to muze odejit s nasledujici menstruaci? Abych se neradovala predcasne 🙃

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru