v dobe mesičku gravi test pozitivni a hcg204,ted čekam ,zda hcg stoupne,či klesne,zažila některa z vas toto???děkuji
Nechci tě strašit,ale přesně toto se mi stalo,ale bohužel bylo to mimoděložní těhotenství,tudíž radím co nejrychleji k lékaři.Já teknkrát neměla ani ponětí o mimoděložním těhotenství,šla jsem k ženské,která mi udělala ultrazvuk a okamžitě volala sanitku,ještě to ráno jsem skončila na sále ☹
ahojte holky,tak dnes rano mi brala opet krev,hcg kleslo,mimodelozni vyloucila,ale v pon jdu jeste na krev a ultrazvuk,kdy muzu zacit znovu zkouset se zeptam,ale asi hned ,ze?zacnu brat opet nosifol ,vidim ,ze mi dopomohl po 2 letech otehotnet.snad to priste vyjde...
ja uz 1 dite mam ,11 letou dceru.o druhe se snazime uz 4 roky,tak 7 krat jsem otehotnela,ale 2 krat mimo delohu a pak potraty.vysetreni mam udelane vsechna jen imulogie jeste chybi...mozna to dela i psychyka.vzdy jak zjistim,ze jsem v tom ,tak se bojim,co zase bude 😒
noo,hodne....ani nemluv uz me to stve....
maš pravdu,jsem byla leniva nekam jezdit,ale nic jineho nam nezbude......
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
myslím, že jsi těhotná, 204 je dost....mělo by se ob den zhruba zdvojnásobit, pak je důležité , aby bylo v děloze ne mimoděložní, gratuluji