Ahoj holky, s manželem se snažíme o miminko 2 měsíc. mě je 20 let, manželovi 32. Je to věkový rozdíl 🙂 ale nám to nevadí 🙂.Dneska to mám dostat. Ale moje prsa jsou trošku citlivé trošku bolí nevím jak ten pocit mám popsat. Nevydržela jsem to a udělala si test ale bohužel nic :(. Může se těhotenství projevit déle? Díky moc 🙂 Simča
@siima12 Může to být a nemusí. Mě takto začalo první a vlastně i druhé těhotenství... Takový divný pocit v prsou, najednou jakoby byly plnější, jiný.... Počkej pár dnů a uvidíš - ono se nic jiného dělat nedá, ovulace může být různě posunutá. Bud přijde MS anebo to bude miminko. Svůj vliv může mít i případné vysazení HA, pokud jsi brala, délka cyklu,....
Takže zkrátka vyčkat..... 🙂
Tak už mám spoždění 5 den. Tak jsem zvědavá v úterý jdu na gyndu a jestli to do té doby nedostanu. Nechán si vzít krev 🙂
Holky,myslíte si,že na posunutý (jinak pravidelný ) menstruační cyklus může mít vliv užívání Femibionu 1 a kontryhelového čaje? Obojí užívám něco málo přes týden a dnes má přijít menstruace,ale zvětšily se mi prsa,jsou hodně bolavá i při chůzi a od styku by to bylo jen 6 dní,což mi připadá na početí nepravděpodobný.Ovulku nehlídám,necháváme to náhodě,žádnou antikoncepci asi osm let neberu.Já vždycky mám cyklus přesný jak hodinky a už dobře poznám,kdy to přijde,ale dneska je mi teda všelijak,jen ne tak jak jsem zvyklá,tak proto si myslím,že je to tím čajem a vitamíny.....Stalo se vám to? Díky,hezký den
@barny16 jelikož nehlídáš ovulaci tak nemůžeš vědět kdy byla a tudíž těhotná být klidně můžeš .Udělej test a uvidíš. Jinak k tomu kontryhelu... pije se jen do ovulace ,pak zase až od 1 DC a některé holky psaly,že jim to rozhodilo cyklus. Spíš bych se možná přikláněla k tomu těhu s těma prsama pokud to normálně tak nemíváš 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Muze. V tomhle cyklu se ti klidne mohla opozdit ovulace, takze i kdyz si myslis, ze bys to dnes mela dostat, tak to "spravne" mas dostat az klidne treba za 3-4 dny. Pokud vis presne, kdys ovulaci mela, tak Me se napriklad ukazal test slabe 13. den po ovulaci a silne 16.den. Zkus testnout pozitri. Drzim palce 😉