V 9tt mám hematom a vychádza zo mňa tmavá krv

lukynkovasimonka
25. črc 2017

Ahojte, chcela som sa poradiť som tehotná 8+1 mám hemátom občas špiním a vychádza zo mňa tmavá krv nie ale stále u lekára som bola srdiečko bije a miminko zatiaľ rastie no Pán gyn.Mi povedal že sa moja fazulka môže udržať a nemusí som trošku v strese aj keď sa snažiť byť kludná beriem ustrogestan 2ráno 2 večer som z nich totálne ospalá :( no pre svoju lásku malinku vydržím všetko prosim mali ak niekto je natom podobne tak budem rada za každučku odpoveď ďalujem

pavca1982
25. črc 2017

Dobrý večer u druhého a i u třetího těhu jsem měla na děloze velkým hematom, vše se vstřebalo a jsou z toho syn 10let a dcera skoro 5měsíců👍 držím palce❤

ira82_ra
26. črc 2017

Ahoj, taky jsem měla u obou synů velký hematom, mnohem větší než plod. Byl tam dlouho, i po 3. měsíci. Ale jak mimi roste, už ho tolik neohrožuje. Měla jsem být v klidu, nic těžkého nezvedat, brala jsem Utrogestan a Ascorutin. No a v obou případech to dobře dopadlo, tak hlavu vzhůru.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru