Holky, dnes jsem byla u Dr. kvůli neustálému špinění před ms i přes nasazený progesteron.
Tak sliznici prý mám hodně vysokou
Mám si udělat tt až přijdu domu.
Když bude negativní, vysadit progesteron, tím pádem bych to měla dostat a napsal mi nějaký norethisteron
Co jsem četla na netu, je to na oddálení ms
Nechápu
Každopádně ho mám brát 15 dní a těsně po skončení dorazit
Prý mi prosakuje děložní čípek
Asi počkám na ms
Nebudu to riskovat, vysadit ten proge, když jsem 6DPO, stejně ten test nic neukáže
Co myslíte? Stejně mi teď test nic neukáže, mám to i přes to udělat? 🫣🫣
@lencaa11 takže se mám na to vyprdnout?
Napsal mi je na prvních 15 dní.
Mám z toho špatný pocit
@nicoleluan jako skrz spineni bez nějakého krevního vyšetření bych to nebrala je ho hormonální fičak
@lencaa11 no mě to taky přijde divné, že mi tohle střelil prakticky bez jakéhokoli vyšetření
Jen koza a ultrazvuk
@nicoleluan beru ho většinou v létě, když si chci posunout menstruaci kvůli dovolené. Nejdéle jsem ho brala 3 tydny v kuse. Pak jsem to normálně dostala. Žádné problémy jsem neměla
@aneta15 takže mám normálně poslechnout lékaře, udělat zítra test, ten ještě nic neukáže, takže vysadim proge a beru ten druhý lek
@nicoleluan přesně bez většího vyšetření bych to na špinění nebrala
@nicoleluan paní / slečna ho ale bere záměrně na posunutí Ms skrz dovolenou u vás je to něco jiného vy řešíte špinění před Ms
@lencaa11 dobře. Nemám z toho fakt dobrý pocit 🫣🫣😑 hlavně 6DC mi tt ještě přeci nic neukáže
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nicoleluan tyto hormonální léky bych brala zásadně po rozboru krve od stolu napsat léky na posun Ms které ještě můžou víc Ms rozházet jinak špinění před Ms není nic hrozného může to třeba bejt úplně něco jiného ...
Já měla vysokou sliznici -diky polypu který byl ve sliznici nikdo na něj nepřišel...