Ahoj, dnes jsem volala na gynekologii, kvůli potvrzení těhotenství. Doktorka mě objednala na 2. prosince, to budu cca 6+2tt, mamča tvrdí že to bude pěkně vidět, co myslíte vy ? Je tu někdo, u koho bylo také takhle brzo vidět ?😁
@ina10 Taky jsem si říkala, ale tak tečka už by vidět být mohla, případně vezme krev
Mala som utz keď som bola 6+3, videli sme už pekne srdiečko 🙂
@chybadel super, tak snad toto bude i náš případ 😄
@katezina11 tak to jsem ráda, bála jsem se že bude prd vidět ale jak koukám, tak mám naději 😁
6+4 jsem měla srdíčko
Většinou je vidět dutinka a malá kulička, někdo má už krásně vidět něco jako ,,mimi” 😅 ono dost záleží kdy proběhla ovulace 🙂 ale taky ně vždy objednali na 6tt a vždy sem viděla dutinou v malou kuličkou 🙂
Tak záleží, kdy byla ovulace... Takže některá může mít už srdíčko zatímco u druhé se objeví o týden, dva později.🙂
Prý mamča 🙂 tj roztomilé, ty budeš nějaká mladičká holčina... každopádně 6/7 tt už je to vidět 🙂
Ahoj . Já měla prázdnou dutinku v 6+5, srdíčko se ukázalo až v 7+5 .... Držím palce a gratuluju ❤️❤️
6+1 bylo i srdicko
To není brzo, pokud to sedí k ovulaci tak bude gestační vacek, žloutkový, zaklad embrya, já jsem měla v 6+0 už i srdíčko 🙂
První návštěva na gynde je mezi 6.-8.tt, když je vše ok, takže cajk. Ja jdu 4.12. a to budu 7+2 ☺️
6+5 a bylo vse videt. I srdicko uz
@felis tak držím palce 😁🍀
@vlasta1981 děkuji🍀
@rosalindamelinda je mi 19, no máme dobré rodinné vztahy😁
Však to je moc hezký, mít pěkné rodinné vztahy. Taky je máme. Kdybych měla mamku, tak taky říkám mamka/mamča ☺️ ale tak aspoň mám ségru i bráchu 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Vy vogo to je dost brzo, já byla v nějakém 8.-9., to už šlo vidět...