Ahoj holky, dnes jsem byla u gynekologa na ultrazvuku, dle poslední menstruace jsem dnes 6+6tt, ale vzhledem k tomu, že ještě 5 den po vynechání byl test negativní, tak to asi nebude odpovídat velikosti plodu.
Co mě ale zarazilo, že mi dělal doktor utz přes břišní stěnu. Tam mi řekl, že nic není vidět a že na těhotenství mám slabou sliznici (8mm).
Dělal vám někdy doktor utz přes břicho takhle často? Není to první nepříjemnost s tímto doktorem a zítra se jdu zeptat k paní doktorce u nás ve městě, která je prý strašně šikovná.
Předem díky
(Jinak pan doktor už je starší pán)
A v prvnim těhotenstvi,7l zpět mi taky (už stary pan) robil vnitřni... (porovnani čr-de) ale prostě ty prvni tt ani nevěřim že dr.uvidi přes břicho pořadně,pokud vubec...
@evunka27 mně dr taky dělal poslední těhotenství jen venkovní, byla jsem z toho paf. Prý to bylo moc maličké, tak jsem hledala důvody v tom, že to byl venkovní utz, nakonec měl pravdu a nevyšlo to.
Ale teď pozitivneji, s oběma detma jsem byla na utz prvně 6+5 a viděl jen gestační váček, žádné srdíčko. To bylo až o dva týdny později. Ale to kdysi dělal vnitřním.
Držím strašně palce, ať Ti to vyjde 🍀
Nechci zpochybňovat pana doktora ale asi bych se také poohlédla jinde 🍀 hodně štěstí
Tak jsem byla dneska u paní doktorky, tedy sestřičky, zda mohu přejít, tak jsem objednaná na pondělí 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Teda,mi dr.robila vnitřni až kdesi do 16tt,kdy pak uznala že ditě je již moc velke a začla robit přes břicho.... změnila bych tedy Dr. hlavně když to neni prvni nepřijemnost...