Ahoj zas otravuju. Dneska sme měli s manželem sex. Nic zvláštního ale vevnitř bylo lehké spojení. Dneska jsem měla dostat ms. Udělala jsem si po sexu test. Bily. Teď už nemá cenu čekat na pátek, za dva dny mi hcg nevyskoci natolik aby to slo vidět, ze? I když jsem četla ze utrogestan nezadrzi menstruaci úplně. Včera jsem měla špinit dnes normální krvácení. Měla jsem zpozdenou ovulaci což se muže stát ale nikdy mi to neprodlouzilo cyklus. Po krvi ani stopy. Mužů ještě doufat nebo se mám radši zbláznít😀
Jsem 12ty den po inseminaci. Proto si říkám ze už by něco mohlo být. Ale počkám do pátku.
To vypada nadejne. Test opravdu vychazi pozdeji. Drzim palce.
A utrogestan jste vysadila? Ja dokud jsem ho brala tak ms neprisla az jsem ho vysadila tak dorazila.
Ahojky, me se pozitivní test ukazal az pet dnu po terminu
Děkuji jste skvela. Vypadá to na uhnizdovani
Neukazaly. Ani v krvi nic není. Začala jsem špinit. Možná to je uhnizdeni. Ale silné o tom pochybuju. Pokud se normálně nerozmenstruuji tak si ještě mužů test udělat. Kdo ví jak pracuje moje tělo.
@berushe14 Já dostala utroš na oddálení a ten den mi dr. říkala že mám plodné dny. Brala jsem tabletku na noc. Za 14 dní jsem zašpinila,tak jsem předpokládala že přišla MS. 15 den se mi udělalo špatně a už jsem měla silnou čárku. U dr. jsem byla po dalších 14 dnech a už bylo potvrzené těhotenství. Dva váčky s embrii.
@lenysek1988 myslím ze se mi opravdu rozjíždí menstruace. To vajicko tam přece týden jen tak nebloudilo. Proste se usadit nechtělo. Tenhle mesic je ztraceny protože se mi asi vytvoří folikul na prave straně a tam není vejcovod.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@berushe14 no tehu test je pozitivni az tak kolem 12 dne od oplodneni a to fakt jen slabounce. Delat test hned po sexu je hloupost. Udelejte test az 10 dni od styku min. Ja mela test pozitivni a to slabounce az 15 den od tuleni. K dr nema cenu taky chodit driv, protoze na utz. Jde neco videt az v 5 tydnu. Obecne se ma k dr jit az 6 tt.