Ahoj holky, vím, že to už tady zaznělo několikrát, ale hledala jsem zde informace ohledně utrogestanu a jeho příznaků - týden mám nateklá prsa, svědí mne bradavky, nafouklo se mi břicho, píchá mne v pravém vaječníku a občas píchne v podbřišku.
Jsou to možné příznaky těhotenství nebo je možné, že to je vedlejší příznak utrogestanu?
Vím, že těchto otázek tam bylo mnoho, ale tyto příznaky ani možné příznaky nebyli.
Budu Vám velmi vděčná pokud mi aspoň trošku osvětlíte zda jste to též takto po něm mněli nebo to jsou příznaky těhotenství.
Na test je ještě brzy, menstruaci mám až 28.9. ale uvidíme zda nepřijede dříve, dnes dobírám utrogestan tak se necháme překvapit zda dorazí nebo ne.
Ještě jednou všem děkuji za informace.
@lrg to bohužel není, ovulaci jsem si sice neměřila, ale 11.9. jsem byla u pana Dr. a byla jsem 14 DC a folík byl 18,9mm takže to ovulaci neodpovídá a 152.9. jsem byla s kamarádkou a měla jsem takovou šílenou bolest v břiše jako by mi něco prasklo, píchlo to až mi to vystřelilo do hlavy a od té doby to pořád pobolívá a navíc od pondělka se k tomu přidali ty prsa 😒 Všude jsem se tady dočetla o motanici, teplotě která se mění, svědění a tak ale o těch bradavkách nic 😖 tak právě nevím co by to mohlo znamenat a test je brzy ☹
mně při braní uterogestanu dost prsa bolely, tak jsem se těšila, že už nám to konečně vyšlo.a ono nikdy nic..Píchání v podbřišku či vaječníku mívám tedy běžněji před MS, ani nemusím brát uterogestan.Nicméně ti přeju, ať u tebe to ten případ není a vyjde to 🙂
ahoj, ja mela pri kazdym brani utrose typicky tehotensky priznaky.
@izka1
@sasanka033 moc děkuji, nedělám si žádné naděje, jsem spíše psychicky připravená na braní clostylbegitu a profuku vejcovodů příští měsíc. Ještě jednou děkuji. Uvidíme co se z toho nakonec vyvrbí 😉 Menses bych měla dostat až 28.9. ale dnes dobírám utrouš tak uvidíme kdy to přijede 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já jsem ho brala až v těhotenství a jediným vedlejším příznakem bylo podráždění kůže, ale to co popisuješ mi připadá spíš jako končící ovulace, není to možné?
@andrevo