Ahoj,
Minulý pátek jsem měla pohlavní styk. Beru hormonální antikoncepci ( Violleta).
Od včerejška se mi dostavili příznaky. Časté a nucené močení a motání hlavy. Test jsem si dělala dnes a byl negativní (8 dnů po styku) a známí který semnou spal mi řekl že si dával pozor a hlavně že i když jsme měli v sobě alkohol jsem mu řekla že bez kondomu nic nebude. Takže asi těhotná nebudu. Od mala trpím na záněty močového měchýře je to možné že by todle mohlo být ono? Nebo test je moc brzy dělaný? Děkuji za radu a kritiku si prosím nechte pro sebe už teď mám nervy na pochodu
Kondom,antikoncepce,to těhotenstvi nebude.Navic přiznaky tak brzo nejsou... spiš nervy...
@nikola1001 Nezlob se na mě, ale Ty jsi vážně d.ment už....Týden tohle samé píšeš na jiném diskuzním fóru, týden Ti všichni píšou NE NEJSI TĚHOTNÁ!!!!!!!!!Jdi se už věnovat něcemu smysluplnějšímu a nevymýšlej nesmysly!
Úlet ...to je správné slovo pro tvoje myšlenkové pochody. 👍 Jasně je jaro. Budou kuřátka, jehňátka,...a pak taky telátka, co se stresují úplně zbytečně.
Motání hlavy, chodit častěji na záchod to jsou příznaky nachlazení, začínajícího zánětu močáku a dalších x problémů. Těhotenství přes dvě antikoncepční metody to opravdu nebude.
Zda sa mi, ze sa chcela pochvalit, ze mala sex 🤷♀️
Tvl já nechápu, že někdo bere antikoncepci a ještě používá gumu. Fakt to nechápu. Vždyť to je jak v gumákách🙈
@te_reza my tu gumu právě nepoužili. Chtělo by to pořádně číst 😊😉
@nikola1001 ..."jsem mu řekla že bez kondomu nic nebude" jsem teda pochopila že jste ho měli.
@te_reza no právě že ne, protože ho u sebe neměl 🤷♀️ Takže jsem pak povolila 🙈
@nikola1001 no ale to z toho nevyčtu. A ne, těhotná nejseš, jestli bereš prášky jak máš
Holky kliid, jen se zeptala, prece kvuli tomu tady jsme😊
Neboj pokud pouzivas pravidelne antikoncepci, tehotna nejsi a vetsina z nas si to umi prekne vsugerovat😊
@nikola1001 příznaky máš protože na to myslíš.. a pokud bereš antinu tak těhotná nebudeš! Jo a nelekni se stresem se může i opozdit menstruace 😂. Za týden udělej test a bude negativní 🤷
@nikola1001 a pořádně číst??😂 Ty zas nemáš chlastat a dělat to bez gumy😂🤷
Já bych normálně zavedla nějaký testy před tím, než začne člověk sexuálně žít 🙈
Měla sis udělat test po sexu. To by ti ukázal hned. Takhle musíš teď čekat, jestli se menstruace dostaví nebo ne. Víš jak, antikoncepce je náhrada za lentilky, ta tě neochrání 🤣🤣🤣.
(Já už z těhle dotazů nemůžu a pokaždé, když něco podobného čtu, si říkám, proč lidé provozují sex, když neví, jak fungují věci okolo.)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nikola1001 Nevim, ceho to jsou priznaky, ale tehotenstvi urcite ne 😉👍