Užívam antikoncepciu a dnes mám 4 deň pauzy. Menzes však neprišiel. Chcem si ráno urobiť test ale od styku zajtra bude len 8 dní. Ukáže mi niečo už test? Mám celkom strach, že prečo mi krvacanie zatiaľ neprišlo, ešte sa mi to nestalo.
@ellyem ďakujem za odpoveď. Skorší styk bol len v októbri čiže z tohto pravdepodobne nie.
Pokud užíváte poctivě Anti. tak bohužel .
Tělo není stroj 🙂. Ale i změna stravy , vitamíny a stres mohou MS opozdit .
Nic méně žádná antikoncepce není 100% 🙂
@terulle05 keď viem, že môže byť znížená účinnosť tak sa chránim aj inak. Čo som vlastne učinila aj teraz. Tak skúsim počkať a uvidím. Len som chcel vedieť či mi test teda niečo ukáže 🙂
Pokud se dostatečně chráníte tak by měl být negativní .
Pro klid ho můžete udělat .
Já ze své zkušenosti jsem měla MS 5 dní po dobrání antikoncepce . Ale jak jsem již psala tělo není stroj .
Pokud máte větší stres tak to může také ovlivnit nebo i nemoc .
Ne neukáže
@terulle05 tak pri antikoncepcii nie je cuklus čiže sa riadim tým že po väčšinu je ako hodinky. Ďakujem za odpovede. Vyskúšaj ráno test a keď bude negatívny tak ho zopakujem o týždeň
Test je negativní .
Negativni test 🤦🏽♀️
Negat
Vďaka, ja tam niečo vidím. Skúsim urobiť test zajtra
Ahoj, jsk to dopadlo ?
Já tam taky něco vidim, též mi toto teď dělal test
@anonymni123kj123 neviem. Test som nerobila, mám Menzes. Otestujem zajtra. To bude 10 dní od styku.
@anonymni123kj123 toto je ten istý test odfotený 2 minúty po tom čo sa ukázala čiarka
Tady bych musela hodněě hledat:(
@anonymni123kj123 pretože potom tam už nič nebolo..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Neukáže. Těhotná pravděpodobně nebudeš a pokud ano, tak z dřívějšího styku.